BLOG

Bioder Tüy Dökücü Ağda ve Epilasyon Blog Sayfası
TÜYLERİ KÖKÜNDEN ALMAK MI? YOKSA KISALTMAK MI? HANGİ YÖNTEM DAHA DOĞRU
05 Ocak 24
İstenmeyen tüyler hem kadınların hem de erkeklerin ortak derdidir. Bu dertten kurtulmak için başvurabileceğiniz onlarca çözüm mevcuttur. Bilinen tüy alma yöntemleri arasından kendinize en uygun olanı seçerek bu sorunu çözmeniz mümkündür. Dilerseniz evde uygulayabileceğiniz yöntemleri veya güzellik merkezlerine başvurmayı tercih edebilirsiniz.
TÜY DÖKÜCÜ ZARARLI MI?
05 Ocak 24
İstenmeyen tüyler için birbirinden farklı onlarca depilasyon yöntemi vardır. Krem, jel veya sprey formundaki tüy dökücü ürünler de bu yöntemlerden biridir. Tüy dökücüler hızlı, pratik, hijyenik ve acısız oldukları için tercih sebebidir. Ancak kimyasal içerikli olmaları tüy dökücüler üzerinde bir soru işareti yaratır. Birçok kişi tüy dökücü zararlarını öğrenmek ve dikkatli davranmak ister. Siz de bu depilasyon yöntemi hakkında daha detaylı bilgi edinerek tüylerinizden güvenle kurtulabilirsiniz.
TÜY DÖKÜCÜ NEDİR?
05 Ocak 24
İstenmeyen tüyler için evde uygulanabilecek birçok farklı depilasyon yöntemi vardır. Tüy dökücü krem de bu yöntemlerden biridir. Tek başına uygulanabilmesi ve risksiz olması, bu yöntemi ön plana çıkarır. Siz de söz konusu yöntem hakkında detaylı bilgiler edinerek depilasyon rutininizi yeniden düzenleyebilirsiniz.
TÜY DÖKÜCÜ KREM Mİ? JİLET Mİ?
05 Ocak 24
Tüy dökücü krem ve jilet, benzer etkilere sahip ürünlerdir. Bu sebeple tüy dökücü krem jilet farkı merak edilir. Siz de bu iki yöntemin avantaj ve dezavantajlarını öğrenerek hangisini kullanacağınıza karar verebilirsiniz. Dilerseniz iki yöntemi de farklı zamanlarda kullanmanız mümkündür.
TÜY DÖKÜCÜ KREM Mİ? AĞDA MI?
05 Ocak 24
İstenmeyen tüyler hem kadınların hem de erkeklerin çözüm aradığı bir problemdir. Problemin birden fazla çözümünün olması ise bazen kafa karıştırıcıdır. Onlarca farklı depilasyon yöntemi arasında tüy dökücü ve ağda dikkat çeker. Her ikisi de kendi içlerinde avantaj, dezavantaj ve farklılıklara sahiptirler. Siz de bu dinamiklere göre ağdanın mı yoksa tüy dökücünün mü kendinize uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Dilerseniz her iki yöntemi de güvenle kullanabilirsiniz.
SPORCULAR İÇİN TÜY ALMA REHBERİ
05 Ocak 24
Epilasyon, sporcular için önemli konulardan biridir. Birçok sporcu istenmeyen tüylerden kurtulmayı tercih eder. Bunun sebebi kimi zaman profesyonellik bazen de estetiktir. Siz de yaptığınız spora ve estetik anlayışınıza uygun olarak kıllarınızı alabilirsiniz. Bu işlem için birçok farklı yöntem arasından seçim yapmanız mümkündür.
ROLL ON AĞDA NEDİR, ÇEŞİTLERİ NELERDİR?
05 Ocak 24
Ağda, kılları kökünden almasıyla birçok kişinin tercih ettiği bir depilasyon yöntemidir. Ilıktan sire, el ağdasından hazır paketlenmiş olan seçeneklere kadar birçok farklı çeşidi bulunur. Roll on ağda da bu çeşitlerden biridir. İşlem sırasında kişiyi damlama, yanma ve ele yapışma gibi birçok dertten kurtaran roll on ağda kullanımı son derece pratiktir ve hijyeniktir. Özellikle ağda yapmayı sevmeyen veya beceremeyenlerin kurtarıcısıdır.
REGL DÖNEMİNDE AĞDA YAPILIR MI?
05 Ocak 24
Menstrual döngü, vücutta yarattığı hormonal değişiklikler sebebiyle bazı olağan aktiviteleri engeller. Koşmak, yüzmek ve hatta kimileri için yemek yemek ve duş almak gibi basit ihtiyaçlar bile zorlaşabilir. Regl iken ağda yapmak, kadınların zorlandığı bir diğer konudur. Regl döneminde ağda yapmak hakkında daha fazla bilgi edinerek depilasyon ve adet döngünüzü düzenlemeniz mümkündür.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER