Erkekler İstenmeyen Tüylerden Nasıl Kurtulmalı?

Erkekler İstenmeyen Tüylerden Nasıl Kurtulmalı?

Erkekler İstenmeyen Tüylerden Nasıl Kurtulmalı?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin herkes istenmeyen tüylerden kurtulmak ister. Estetik olarak hoş görünmeyen ve kişileri varlıklarıyla rahatsız eden istenmeyen tüylerden arınmak için birçok yöntem vardır. Özellikle son günlerde, istenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvuran erkeklerin sayısı oldukça fazladır. Tıbbi müdahaleler, doğal yöntemler ya da bilimsel formüllerle oluşturulan tüy dökücü kremler ile istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkündür.

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak İçin Ağda Yardımı

Ağda; çam ağaçlarında bulunan reçinelerin, bal mumu ve çeşitli bitkisel madde ve yağlarla karıştırılması sonucu elde edilen, istenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlayan bir yöntemdir. Erkekler çok yaygın olmamakla beraber, istenmeyen tüylerden arınmak için ağda yapmaktadır. Ağdanın fazla tercih edilmemesinin nedeni ise diğer yöntemlere kıyasla daha acılı bir işlem olmasıdır.

Tüy Dökücü Kremler ve Faydaları

Erkek tüy dökücü kremler, acısız bir şekilde uygulandığı ve uzun süre boyunca istenmeyen tüylerin çıkmasını engellediği için erkekler tarafından tercih edilmektedir. Son derece pratik bir tüy alma yöntemi olan tüy dökücü kremler, cilde zarar vermez ve içerisinde bulunan bitkisel formüller ile cildi nemlendirir. Bioder Bio Epilation Tüy Dökücü Krem erkeklere özel olarak üretilmiştir bu nedenle ekstra güçlü bir formülasyonu vardır. Bu sayede tüyleri dökmeye ve tüylerin görünümünün azalmasına yardımcı olur, cildi besler ve tahriş etmez.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER