Erkekler için Tüy Dökücü Krem

Erkekler için Tüy Dökücü Krem

erkekler için tüy dökücü krem

İstenmeyen tüy problemi yalnızca kadınlar için değil erkekler için de rahatsız edici bir durumdur. Bacak, kol, koltuk altı ve kasık bölgelerinde oluşan tüylenmeler sürekli epilasyon gerekliliği arz eder. Bu nedenle uğraştırıcıdır. İstenmeyen tüylere kökten çözüm arayan erkekler için tüy dökücü ürün seçenekleri karşımıza çıkar. Bu noktada en çok tercih edilen ürün ise erkek tüy dökücü krem seçeneğidir.

Tüy dökücü krem erkeklere özel formüle edilmiş ve tüylere bitkisel özler ile etki eden ve cildi derinlemesine nemlendiren tüy dökücü ürünlerdir. Peki, tüy dökücü krem erkek için ne işe yarar, nasıl kullanılır? 

Erkek Tüy Dökücü Krem Ne İşe Yarar?

Tüy dökücü krem erkek vücut bölgesine uygulanan, tüyleri inceltme etkisi gösteren bir kremdir. Erkekler kimi zaman çeşitli nedenlerle tüy dökücü ürünlere güven duymadıkları için tercih etmeyebilir. Ancak kremin işe yaradığını görerek düzenli kullanım sağlanabilir. Tüy dökücü krem erkekler için istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri içinde en sık kullanılanıdır. İçeriğinde bulunan bitkisel ekstre sayesinde tüy görünümünü azaltmak mümkündür. Bacak, kol, koltuk altı ve kasık bölgelerinde uygulanabilir olması nedeniyle vücut bölgesinden en çok rahatsızlık duyulan tüyler alınabilir.

Erkek Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

Erkek tüy dökücü krem tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilmiş olduğu için hem normal hem de hassas ciltlerde uygulanabilir. Ancak uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken birkaç husus bulunur. Tüy dökücünün cilde uygulanma süresine özen gösterilmelidir. Normal cilt üzerinde 6 dakika, hassas cilt üzerinde ise 3 dakika olarak kullanılabilir. Böylelikle ciltte oluşabilecek reaksiyonların önüne geçilmiş olur. Bununla birlikte cilt üzerinde yara, kesik, leke veya ben varsa uygulamadan kaçınılmalıdır. Tüy dökücü krem, erkek cildi üzerine uygulanırken, bölgedeki tüyler spatula ile kapatılır. Bölgedeki tüy dökme etkisi tamamlanana kadar 3-6 dakika bekletilir. 3 dakika sonunda tüy dökücü etki elde edildiyse temizleyerek cilt bol su ile yıkanır. Beklenen etki sağlanmadıysa 6 dakikaya kadar cilt üzerinde bekletilir ve sonrasında temizlenir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER