Acısız Tüy Alma Yöntemleri Nelerdir?

Acısız Tüy Alma Yöntemleri Nelerdir?

Acısız Tüy Alma Yöntemleri

Acısız Tüy Alma Yöntemleri Nelerdir?

İstenmeyen tüyler ve bu tüylerden kurtulmanın en acısız hali nedir? Herkes bunun yolunu bulmayı hedefliyor ve bunun için birçok çözüm önerisi deniyor.  Vücudunuzdaki tüyleri alırken, cilt tipinize göre ürün kullanmak ve derinizi tahriş etmemek en önemli detaylardan birisidir. Gelin bu acısız tüy alma seçeneklerine bir göz atalım.

Sıcak ağda ile tüy alma büyük bir çoğunluğun kullandığı ve kullanmaya devam edeceği en popüler çözümdür. Hassas noktalar göz ardı edilmediği sürece rahatlıkla evde yapılabilir. Hassas ciltlerin daha titiz davranması gerektiği bir yöntemdir. Uzun süreli bir çözümdür. 

Diğer bir çözümde soğuk ağda bandıdır. Soğuk olması sayesinde cilt yanmalarını önüne geçmeyi sağlar. Sarartıcı kremler ise seyrek tüylü bireylerin kullandığı bir yöntemdir. Almak yerine gizlemiş olursunuz.

Acısız Tüy Almak

Tüy dökücü krem diğerlerine kıyasla en kolay uygulanan ancak süresi çok az olan bir yöntemdir. Bunu seçtiyseniz sık sık yapmanız gerekecektir. Aynı zamanda en ekonomik yöntemdir.

Jilet de hızlı ve acısız çözümlerden biridir. Kısa vadeli bir çözümdür ve ciltte kesik ve tahrişe sebep olabilir. Ancak her seferinde temiz bir jilet kullanmanız önemle rica bulunulur.

Son olarak elektrikli traş makinesi ve ip yöntemi vardır. Pek tercih edilmezler. Elektrikli traş makinesi de ciltte kesik ve tahrişe sebep olabilir. İp ise eskide kalmış yarı ağrısız bir çözümdür. Yüz bölgesi dışında zaten kullanılamaz. 

Tüm bu yöntemleri bir araya getirdiğimiz zaman istenmeyen tüylerden, özel bitkisel içeriği ile Bioder’in evde acısız tüy alma ürünleri ile pratik bir şekilde kurtulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER