Ağda Sonrası Duş Alınır mı?

Ağda Sonrası Duş Alınır mı?

ağda sonrası duş alınır mı

Ağda Sonrası Duş Alınır Mı?

Ağda, özellikle kadınların istenmeyen kıllardan kurtulmak için kullandıkları bir yöntemdir. Bu yönetimi uygularken, birçok soruda akıllara takılmaktadır. Ağda sonrası duş alınır mı, ağda sonrası su ile temas veya ağdadan sonra denize girilir mi gibi sorular bu konu üzerinde yanıtı en çok merak edilen sorulardır.

Ağda cildinizin gözeneklerini açan bir uygulama olarak karşımıza çıkar. Tüylerinizi son derece derinden alarak tekrar çıkmalarına uzun bir süre önlemeye yardımcı olur. Bunu yaparken cildinizde temizlik yapar ve gözenekli yapının hava almasına yardımcı olur ancak bu durum bazı hallerde dezavantaj haline dönüşebilir. İşte bu yüzden yapmanız gereken birkaç uygulama bulunur.

Ağda Sonrası Ne Yapılmalıdır?

Ağda işlemi bittikten hemen sonra duşa girdiyseniz bu yanlış bir harekettir. Temizlenen gözeneklerinizde sıcaklığın etkisi ile sivilce oluşumu tetiklenebilir. Bu da sivilcelenmelere neden olmak demektir. Ağda sonrası sivilce oluşumunu önlemek için alacağınız tedbir son derece basittir.

Ağda uygulamasından sonra 12 saat süresince duş alınmamalıdır. Ya da açık olan gözenek üzerine makyaj uygulaması da sağlıklı olmayacaktır. Bu nedenle son derece özenli bir şekilde davranarak gözeneklerinizin tıkanmasına engel olmalı ve cildinizin hava almasını sağlamalısınız. Aynı durum denize girme ya da havuz keyfi yapmanın yanı sıra sauna ortamları için de geçerlidir. Eğer cildinizin temizlenirken bakteri yuvası haline gelmesini istemiyorsanız kısa süreli bir koruma ile muhteşem cildin ve pürüzsüzlüğün sahibi olabilirsiniz. Ufak detaylara dikkat edilmesi ile beraber cildinizde problem oluşmadan tüylerinizden korunmanız mümkündür. Ağda sonrası duş konusu bu açıklamaların ardından daha da dikkat edeceğiniz bir konu haline gelmelidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER