Bioder Epilasyon ve Depilasyon Sonrası için Yüz Kürü

Bioder Epilasyon ve Depilasyon Sonrası için Yüz Kürü

tüy azaltıcı yüz kürü

Vücudun en değerli parçasından biri olan cildi korumak, canlı tutmak, güzelleştirmek ve sağlıklı görünmesini sağlamak için Bioder, birçok cilt bakım ürünü ile hizmet vermektedir. Cilt bakımı denildiğinde akıllara gelen yüz kürü ürünleri hem erkeklerin hem de kadınların kullanımına uygun olarak üretilmektedir.

Özellikle kadınların şikayetçi olduğu tüyler için Bioder, tüy görünümünü azaltıcı yüz kürü ürününü tüketicilerin hizmetine sunmaktadır. B’IOTA laboratuvarlarında gerçekleştirilen araştırmalar neticesinde cilt yüzeyinde bulunan kılların anatomisi incelenerek istenmeyen tüylere karşı çözüm niteliğinde bulunan bu ürün geliştirilmiştir. Hem erkekler hem de kadınlar için yüzde bulunan istenmeyen tüyler, tüketicileri fizyolojik ve psikolojik açıdan rahatsız etmektedir. Bioder markasının geliştirdiği bu ürün sayesinde cilt, kısa bir zaman diliminde pürüzsüzlüğe kavuşmaktadır. Yüz bakım kürü kategorisinde bulunan bu ürünün içeriğinde organik ve bitkisel özler yer almaktadır. Bioder yüz bakım kürü, dermatologlar tarafından testlere tabi tutulmuş ve testlerden başarılı bir sonuç elde edilmiştir.

Bioder Epilasyon ve Depilasyon Sonrası İçin Yüz Kürünün Faydaları

Herbal Complex B ve organik bitki özlerinin güçlü ve konsantre bir birleşimi ile geliştirilen tüy görünümünü azaltıcı kür, sinerjik bir etki ile çalışmasının yanı sıra süt, serum ve yağ formülasyonlarını bünyesinde barındırır. Konsantre formülü sayesinde epilasyon sonrası üç günlük bir kullanımla birlikte yüzde bulunan tüy görünümünde incelme ve azalma meydana getirecektir.

  • 1.Gün Yağ: Bitkisel yağ karışımları ile elde edilen ve özel olarak geliştirilen bu formül, tüy görünümünü azaltıcı bir etki sağlarken; epilasyon sonrasında cildi nemlendirir, yatıştırır ve ipeksi bir görünüm sağlar.
  • 2.Gün Serum: Herbal Complex B ve turunç ekstreleri ile yüze herhangi bir zarar vermeden tüy görünümünde ciddi bir azalma sağlamaktadır.
  • 3.Gün Losyon: Epilasyon sonrasında serum ve yağ ile bakım yapılmış yüze bariyer fonksiyonu sağlayan ve bitkisel özelerden oluşan bu losyonla yüz kürü işlemi tamamlanmaktadır.

Tüm cilt tiplerine uyumlu ve doğal olan bu ürün, ince ve sarı tüyler üzerinde etkilidir. Yağ ve ter bezlerine olumsuz bir yan etkisi bulunmayan tüy azaltıcı kür, tüyleri dökmek yerine uzun vadede istenmeyen tüylere bitkisel çözüm sunmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER