Bitkisel Sirli Ilık Ağda

Bitkisel Sirli Ilık Ağda

bitkisel ılık ağda

Kılları kökünden alan ve uzun süre çıkmasını önleyen bitkisel sirli ılık ağda popüler epilasyon yöntemlerindendir. İçinde şeker olmadığından kıl köklerini zayıflatır ve geç çıkmasını sağlar. Bitkisel ağda sayesinde zayıflayan tüyler zamanla çıkmaz hale gelir. Uzun süre düzenli kullanım ile tüy görünümünü azaltıcı etki yapar.

Sirli Bant Ağda Nasıl Uygulanır?

Temiz ve kuru cildin üzerine uygulamalısınız. Uygulanacak bölgede yara, sivilce veya yanık olmamalıdır. Öncelikle iki avuç arasında ısıtılarak bant ağda vücuda yapıştırılır. Birkaç dakika bekleyin.

Ardından tüylerin çıkış yönünün tersine hızla çekin. Eğer ağda kalırsa bölgeye yağ sürün. Daha etkili sonuç almak için ağda bandını yapıştıracağınız bölgeye pudra dökebilirsiniz. Daha iyi yapışma sağlayacaktır. Cildinizde daha az hatta hiç ağda kalıntısı olmayacaktır.

Sirli Ilık Ağda Nasıl Uygulanır?

Ağdayı kutusuyla birlikte sıcak suda bekletebilirsiniz. Ağda vücuda kolay sürülecek, vücut sıcaklığına uygun, akışkan kıvam almalıdır.

Parmak ucunuzla ısı kontrolü yapabilirsiniz. Sonra ılık ağda ince tabaka halinde kuru cildi sürülür. Sürerken spatula kullanabilirsiniz. Birkaç dakika bekledikten sonra hızla tüylerin çıkış yönünün tersine çekmelisiniz.

Hassas Ciltler İçin Ağda

Hassas cilt yapısına sahip olsanız bile ağda yapabilirsiniz. Ağda seçerken onarıcı yağ ve nemlendirici içeriği olanları almalısınız. Ağda sonrası cildinize yağ uygulamalısınız ve bir gün boyunca duş almamalısınız. Hassas ciltlerde tüy görünümünü azaltıcı ağda uygulanmışsa birkaç gün daha bol ve pürüzsüz kıyafetler tercih edilmelidir.

Bioder, bitkisel sirli ılık ağda içerisinde bulunan özel bitkisel ekstre ile hassas ciltlerin rahatlamasına, cildin nemlendirilmesine ve yumuşatılmasına yardımcı olur. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER