Ilık Ağda Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Ilık Ağda Nedir ve Nasıl Kullanılır?

ılık ağda nedir

Ilık Ağda Nedir ve Nasıl Kullanılır?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın pek çok yolu vardır. Bu yolların başında gelen ılık ağda yumuşak dokunuşu ile kullananlara uzun süre pürüzsüz bir geri dönüş sağlamasıyla bilinir. Ilık ağda, vücuda zarar vermeyen yapışkan maddenin, cilde sürülmesi ve ağda bezi yardımıyla çekilerek kalıcı ve pürüzsüz bir doku elde edilmesini sağlar.

Isıtılıp sürülecek forma geldiğinde istenilen bölgeye ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekilmelidir. Böylece eksiksiz bir bakım sağlanır.

Ilık ağdayı vücudunuzun her bölgesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ağda diğer yöntemlere göre daha uzun süren konfor sağlar. Tüyleri kökünden alarak pürüzsüz bir görüntü ve cilt bırakır. Ayrıca bu uzun süreli konforu sağlamak oldukça uygun fiyatlara mümkündür. Ekonomik bir çözüm olan ılık ağda bu sayede de çok tercih edilenlerin arasındadır.

Ağda esnasında peeling etkisi gösterdiğini, ölü derilerinizden arındığınızı biliyor muydunuz? Hem pürüzsüz bir cilt hem de derinizin yenileneceği ılık ağda, Bioder’in cilt dostu formülü ile bambaşka bir deneyim sunuyor. 

Şimdi istenmeyen tüylerinize uzun süre son verecek ılık ağdanın doğru kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenlere göz atalım.

Ilık Ağda Nasıl Uygulanır?

Ilık ağda kullanımına başlamadan önce ağda kutusu sıcak su içerisinde bekletilerek, kullanılacak kıvama getirilmelidir. Aşırı ısınmış olmamasına dikkat ederek önce cildinizin küçük bir kısmında deneyerek sıcaklığını kontrol etmelisiniz. Daha sonra uygulayacağınız bölgeye spatula benzeri bir ürün ile tüylerin çıkış yönünün tersine uygulamalı ve soğuduğunda tek hamlede ve hızlıca çekmelisiniz. Gözenekler açıldığı için sıcak su uygulamamaya dikkat etmeli mümkünse aynı gün duş almamalısınız. 

Bioder özel formül ile geliştirdiği bitkisel içeriğe sahip sirli ılık ağda ile tüm kadınlara pratik ve acısız bir bakım deneyimi sunuyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER