Karınca Yumurtası Yağı

Karınca Yumurtası Yağı

karınca yumurtası yağı

Çok eski zamanlardan beri kadınların istenmeyen tüylere çözüm için uyguladığı güzellik sırrıdır. Düzenli kullanım ile tüylerin görünümü seyrekleşir ve zayıflar. Her renk tüy üzerinde etki gösterir. Yüzdeki tüylerden muzdaripseniz yüzünüze de uygulayabilirsiniz.

İstenmeyen Tüylere Karşı Çözüm

Karınca yumurtası yağı, istenmeyen tüylere karşı çözüm olarak kullanılır. Tüylerin alındığı bölgeye uygulanır. Böylece epilasyon sonrası nemlendirme sağlar. Tüyler kökünden alındıktan sonra, dairesel hareketlerle biraz da bastırarak uygulamalısınız. Düzenli kullanım ile tüylerin görünümü azalır ve incelir.

Bitkisel Tüy Görünümünü Azaltıcı

Bitkisel içerikli ağdalar tüyleri nazikçe alır. Tüylerin çıkış süresini uzatmaya yardımcı olur. Ağdanın ardından karınca yumurtası yağı sürerseniz bu etki daha büyük olur. Uzun süren nemlendirici etki sağlarsınız. Düzenli kullanımla tüylerinizden tamamen kurtulabilirsiniz.

Bioder tarafından piyasaya sunulmuş olan karınca yumurtası yağı geniş kapsamlı bir kullanım alanına sahiptir. Özellikle istenmeyen tüylerden kurtulmak noktasında karınca yumurtası yağının başarılı bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Böylece pürüzsüz bir şekilde cilt yapısının oluşması da mümkün olur!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER