Tüyler Nasıl Azaltılır?

Tüyler Nasıl Azaltılır?

Tuyler-Nasil-Azaltilir

Tüyler Nasıl Azaltılır?

Tüyler temel olarak vücudun yalıtımını sağlamak için yaratılmıştır. Fakat görüntü itibariyle onlardan her zaman “istenmeyen tüyler” olarak bahsederiz. İstenmeyen tüyler, genellikle vücuttaki hormon, bazı ilaçlar, düzensiz adet döngüsü veya hamilelik nedeniyle oluşur. Ağda, lazer epilasyon, elektroliz gibi birçok yeni teknikler istenmeyen tüyleri yok etmek için kullanılmaktadır.

Peki bu istenmeyen tüylerden evde kendi imkanlarımızla nasıl kurtulabiliriz? Tüyleri azaltmanın başka bir yöntemi var mı?

Bu sorunun cevabı, evet. Tüylerden kökten kurtulmanın lazer epilasyon dışında da yolları vardır. Bunlardan en kolay ve etkili olan çözüm ise, tüy azaltıcı vücut kürü ve vücut kremleridir.

Şimdi size tüy azaltıcı vücut küründen bahsedeceğiz.

 

Biocure Vücut Kürü Nedir? Ne İşe Yarar?

Tüylerin azalması için kullanabileceğiniz ürünler arasında Biocure Vücut Kürü hem pratik oluşu hem de etkili yöntemi ile öne çıkıyor. Kürü düzenli şekilde kullanmanız, tüylerin azalmasını ve incelmesini sağlayacaktır.

Başımıza çoğu zaman bela açan ve kurtulması zahmet isteyen istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak işte artık bu kadar kolay. Öncelikle burada anlamamız gereken şey, vücut kürünün tüy dökücü gibi bir işlevinin olmaması. Yani tüy dökücüler geçici olarak tüylerden kurtulmanızı sağlarken, Biocure Vücut Kürü tüylerden kalıcı olarak kurtulmanıza olanak sağlar.

Ürünler direkt tüylü bölgeye uygulandığında veya tüyleri kökten almayan jilet, tüy dökücü krem gibi yöntemlerden sonra uygulandığında da etkilidir; ancak tüyler kökünden alınmadığı için etkisini çok daha uzun sürede gösterir, etkili sonuç alınamayabilir. Bu nedenle tüyleri kökünden alan bir epilasyon işleminden sonra (ağza, cımbız, lazer vb.) kullanılması size maksimum sonucu verecektir.

Kürün düzenli olarak kullanılması azami önem taşır. Kişiden kişiye etkiler değişse de, genelde ilk aydan sonra etkiler ortaya çıkmaya başlar. Ürünlerin kullanımı yarıda bırakılırsa zayıflayan ve azalan tüyler yeniden çıkmaz. Ancak kesin ve etkili sonuç almak için uygulamayı tamamlamak gereklidir.

 

Biocure Vücut Kürü Uygulaması 

Kutunun içerisinden üç farklı şişe çıkmaktadır. Epilasyonu takip eden 3 gün boyunca, her gün biri olmak üzere sırasıyla kullanmanız gerekir. Yağ, serum ve losyon formlarında olan bu üç farklı şişe hem cildinize hiçbir zarar vermez hem de tüy sorununu kökünden halleder.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER