Tüylerin Geç Çıkması İçin Neler Yapılabilir?

Tüylerin Geç Çıkması İçin Neler Yapılabilir?

tüylerin geç çıkması

Tüylerin Geç Çıkması İçin Neler Yapılabilir?

Genellikle ağda veya lazer epilasyon gibi yöntemlerle kurtulmak istenen tüylerin, geç çıkması için neler yapılabilir? Birlikte inceleyelim.

İstenmeyen Tüyleri Azaltmanın Yolları

Vücutta ısı yalıtımından sorumlu olan fakat sırt, el veya kol gibi bölgelerde estetik durmayan tüyleri azaltmak aslında mümkündür. İstenmeyen tüyler ile başa çıkmanın yolları aşağıdaki gibidir.


Karınca Yumurtası Yağı

Karınca yumurtası yağı istenmeyen tüy görünümünü azaltmaya, inceltmeye yarar. Cildin istenilen pürüzsüzlüğe kavuşmasına yardımcı olur. Karınca yumurtası yağı uzun yıllardır istenmeyen tüylere karşı kullanılmaktadır. Karınca yumurtası yağını direkt olarak tüy bulunan bölgelere uygulayabileceğiniz gibi karınca yumurtası yağı içeren ürünler de tercih edebilirsiniz.


Tüy azaltıcı ürünler


Tüy azaltma yöntemleri arasında en bilinen yöntemlerden biri de tüy azaltıcı ürünlerdir. Tüy azaltıcı ürünler, krem, serum, losyon veya yağ formunda kullanılırlar. 

Tüy azaltıcı ürünler genel olarak tüy dökücü kremler ile karıştırılırlar. Fakat tüy azaltıcı ürünlerin tüy dökme gibi bir işlevi bulunmaz. Tüy azaltıcı ürünler diğer yöntemlerin aksine sarı ve ince tüylerde de etkilidir. Tüy azaltıcı ürünleri de düzenli bir şekilde kullanmak oldukça önemlidir. Ürünlerin kullanımı yarım kalırsa tüy sıklığı eski haline geri dönecektir. Tüy azaltıcı ürünler denemek için Bioder Biocure serisini inceleyebilirsiniz. Krem, yağ, losyon veya serum gibi seçeneklerden istediğinizi tercih edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER