Karınca Yumurtası Yağı Ne İşe Yarar?

Karınca Yumurtası Yağı Ne İşe Yarar?

Karınca Yumurtası Yağı Ne İşe Yarar?

Karınca yumurtası yağı düzenli olarak kullanıldığı takdirde tüy görünümünde azalma görülmesine etki eden bir üründür. Aynı zamanda bu yağ, ağda ya da epilasyon yapılan bölgeye uygulandığında, nemlendiren etki gösterebilir. Cildin parlak görünmesine katkıda bulunabilir.

Karınca Yağı Nasıl Kullanılır?

Tüylerin görünümünün azalması ve kıl köklerinin zayıflaması amacıyla tercih edilen bu yöntem kullanılmadan önce mutlaka uygulanacak bölgedeki tüylerin temizlenmesi gerekir. Bunun için öncelikle tercih edilecek uygulama sonrası hassasiyetin geçmesi beklenir, sonrasında karınca yumurtası yağı bölgeye yeteri kadar sürülür ve masaj hareketleriyle cilde güzelce yedirilir.

Yıkama ve durulamaya gerek duyulmaz. Karınca yumurtası yağı, bölgedeki tüyler çıkmaya başladıktan sonra tekrar aynı şekilde uygulanmalı ve düzenli bir şekilde kullanılmalıdır. Karınca yumurtası yağı uygulamasının olumlu sonuçları, zamanla kendini gösterecektir.

Bioder Karınca Yumurtası Yağı, cilt ve ten rengi fark etmeksizin kullanıma uygun nitelikte üretilen bir üründür. Yağ ve ter bezleri üzerinde, deri üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi bulunmayan bu ürün, paraben içermez ve tüy görünümünü azaltmakta ciddi oranda yardımcı olur.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER