Tüylerinizi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tüylerinizi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

tuylerinizi-alirken-nelere-dikkat-edilmeli

Tüylerinizi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Kadınlar, süre gelen zamanda istenmeyen tüylerinden kurtulmak için bir sürü yöntem  denemiştir. Bu yöntemlerin başında ağda ve tüy dökücü kremler gelmektedir.  Kadınların istenmeyen tüylerinden kurtulduklarında kendilerine daha çok güvendikleri  ve özsaygılarının arttığı da bilinen bir gerçektir. 

Ağda Kullanımı 

İlk ağda kullanımının milattan önceki döneme tekabül ettiği bilinmektedir. Tüyleri  kökünden alan ağda, başka bir tüy alma yönteminin olmamasından dolayı tercih sebebi  olmuştur. Ancak tüyleri kökünden kopararak çektiği için acı verici olma özelliği  taşımaktadır. Tüylerin uzama süresi bedenden bedene değişkenlik göstermektedir ve  bu sebepten ötürü doğru ağda seçimi yapmak gerekmektedir. Bioder’in sunduğu  Bitkisel* Sirli Kavanoz Ilık Ağda, içerisinde barındırdığı Turunç ile yatıştırıcı etki 

gösterirken, özel bitkisel* ekstresi ile tüylerin görünümünün azalmasına** ve daha  uzun süre çıkmamasına olanak sağlamaktadır. 

Ağda kullanırken, ısıtılan ağdanın sıcaklığı ve tüyün doğru yönde çekilmesi önemlidir.  Tüyün doğru yönde çekilmesi, tüy tekrardan oluşumunu gerçekleştirdiğinde düzgün bir  şekilde yüzeye çıkması ve olası batıkları önlemektedir. Isıtılan kartuş ağdalar yerine  ağda bandı tercih edecekseniz de yine elde bir miktarda ısıtıp tüyün doğru yerini  belirleyerek, bandı yapıştırıp tüyü çekme işlemini doğru yönde gerçekleştirmeniz  gerekmektedir. 

Tüy Dökücü Kullanımı 

Tüy dökücüler, ilk çıktığı günden beri ağda yaptırmaktan korkan kişilerin başvurduğu  en zahmetsiz ve acısız tüy alma yöntemidir. Tüy dökücüler hakkında belirli önyargılar  olmasına karşın bu önyargılar doğru bilinildiği sanılan yanlış genelgelerdir. Örneğin; tüy  dökücüler ten rengini değiştirmez, tüyleri sertleştirmez. Bioder’in tüy dökücü kremleri  normal ciltler, hassas ciltler ve erkek kıl tipine göre özel formülasyona sahip 3 çeşitte  bulunmaktadır. Krem kullanmak istemeyen kişiler için tüy dökücünün köpük hali de  ürünlerinin arasında mevcuttur. 

*Bitkisel ekstre ile zenginleştirilmiş formül 

**Bromaleinin deri üzerindeki tüyler üzerindeki etkisidir. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER