Vücuttaki Tüylerin Görünümünü Azaltan Vücut Kürleri

Vücuttaki Tüylerin Görünümünü Azaltan Vücut Kürleri

vücut kürleri

Vücuttaki tüylerin rahatsız edici derecede çıkması, tüy azaltıcı ürünlerin kullanımını zorunlu kılar. Özellikle yüz bölgesinde görülen tüylenmeler, kadınları çok rahatsız eder. Bunun yanında sırt, boyun ve göbek bölgelerinde çıkan tüylerin alınması zordur. Bu yüzden istenmeyen tüylere karşı kür gibi ürünler kullanılır. Kullanılabilecek bir diğer ürün de tüy görünümünü azaltıcı yağlardır. Bitkisel yağ karışımlarından hazırlanan ürün, özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde tüy görünümünü azaltıcı etki yaratır. Ayrıca epilasyon sonrasında cildi yatıştırmaya, nemlendirmeye yarar. Cilde ipeksi bir yumuşaklık verir.

Tüy görünümünü azaltmak için serum ve losyonlar da kullanılabilir. Kırmızı yonca ve soya ekstresinden yapılan Bioder Losyon bitkisel özler içeren bir üründür ve epilasyon sonrasında yağ ve serum ile bakım yapılabilir.

İstenmeyen Tüyler İçin Vücut Kürü Nedir?

Vücuttaki tüylerin görünümünü azaltan vücut kürleri arasında Bioder Vücut Kürü, bahsedildiği gibi yağ, serum ve losyondan oluşur. Bu ürünler sırasıyla kullanılır. Tüy dökücü özelliği göstermez ve yalnızca tüylerin görünümünün azalmasını ve incelmesini destekler.

Doğal ürünler olduğundan cilt ile uyumluluk gösterir ve sarı ve ince istenmeyen tüyler üzerinde bile etkilidir. Kullanımdan sonra güneşe çıkılabilir ve güneşte bronzlaşmış olan cilde uygulanabilir. Düzenli kullanımda ilk ay sonrasında değişim gözlemlenir. Tüy görünümünü azaltıcı etki gösteren vücut kürünün yarım bırakılması önerilmez.  Vücut bakım kremi ile birlikte kullanılabilen kür içerisinde Herbal Complex B ve özel bitki özleri bulunur.

Tüy Görünümünü Azaltıcı Kür Nasıl Kullanılır?

Tüy görünümünü azaltıcı vücut kürü, temiz cilde uygulanır. İlk gün yağ ile başlanır ve takip eden ikinci günde serum, üçüncü günde losyon ile devam edilir. Her gün bu sıralamaya göre uygulanan kür içeriğinden yeterli miktarda alınarak kuru ve temiz cilde uygulanır.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER