Yüz Ağdası

Yüz Ağdası

yüz ağdası

Vücudun belirli bölgelerinde oluşan kıllar ve tüyler, birçok kişi için büyük bir sorundur. Bazı vücutlar, tüy ve kıl oluşumuna fazlasıyla müsaitken, bazı vücutlarda ise hemen hemen hiç tüy ve kıl oluşmaz. Tüyler ve belirli bölgelerde sürekli olarak çıkan kıllar, kötü bir görüntü oluşmasına neden olur. Bunun yanı sıra, yaz aylarında çok sıcak havalarda terleme olayı daha fazla görülür. Terlemeyle birlikte tüyler ve kıllar kötü kokuların oluşmasına ve insanların rahatsız hissetmesine neden olur. Bu durumla baş edebilmek için birtakım tüy görünümünü azaltıcı yöntemler uygulanır. Yüz bölgesine ve vücudun belirli bölgelerine uygulanan ağda, tüylerle baş edebilmek için uygulanan yöntemlerden en çok tercih edilenidir. Bitkisel ağda ve sirli ağda gibi diğer türleri en çok  tercih edilenler arasındadır.

İstenmeyen Tüyler İçin Ağda Ne Kadar Etkilidir?

Ağda, çok önceki zamanlardan beri kullanılarak günümüze kadar gelmiştir. Kılları ve tüyleri kökten alarak, sık bir şekilde uzamasını engelleyen ağda, diğer birçok yönteme göre daha çok tercih edilebilmektedir. Tüy görünümünü azaltıcı ağda yaparken belirlenen kullanma talimatına dikkat edildiği sürece hiçbir sorunla karşılaşılmaz. Önceki zamanlarda bez yardımıyla, vücutta istenen bölgeye sürülen ağdanın yerini, son zamanlarda bant ağda almıştır. Kullanırken zamandan tasarruf edilmesini sağlayan yüz bölgesi için sirli bant ağda, uygulandığı yüzeyde kızarıklık ve alerji yapmaz. Aynı zamanda bant ağda her yerde rahatlıkla taşınarak, zor zamanlarda tüyleriyle başı dertte olan kişiler için kolaylık sağlamaktadır. Bu da istenmeyen tüyler için ağda kullanmayı gerekli kılmaktadır.

Ağdanın Daha Çok Tercih Edilmesinin Nedenleri

Kuaförlerde ve güzellik merkezlerinde yüzdeki kıl ve tüyleri temizlemek için sıklıkla başvurulan yöntemler arasında en yaygın olanı yüz ağdası olmaktadır. Ağda, yüze uygulandığı zaman yüzde bulunan istenmeyen tüylerin ve siyah nokta gibi kusurların giderilmesinde de etkilidir. Bölgesel ve kalıcı temizleme sağlamasının yanı sıra kılların zamanla azalmasını ve cildin temiz bir görünüme kavuşmasını sağlar. Cildi hassas olan kişiler, herhangi bir kızarıklık ve ağrı oluşmaması için ağda yapmaktan korkarlar. Bundan dolayı hassas ciltler için ağda kullanmak, ve tüylerden bu ağdayla kurtulmak doğru bir seçim olacaktır. Sirli bant ağda bilinen herhangi bir zararı olmayan bir ağdadır. Bitkisel sirli bant ağda kullanmak da herhangi bir sorun ve olumsuz bir durum oluşmasını engellemektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER