Erkek Tüy Dökücü Krem Tüyleri Çoğaltır Mı?

Erkek Tüy Dökücü Krem Tüyleri Çoğaltır Mı?

Erkek Tüy Dökücü Krem Tüyleri Çoğaltır Mı?

Günümüzde erkeklerin istenmeyen tüylerinden kurtulmak için en sık kullandığı yöntem tüy dökücü kremlerdir. Tüy dökücü kremler, istenmeyen tüylerden kurtulmanın en acısız, uğraşsız ve kolay yöntemidir. Bunun yanı sıra, hızlı sonuç alındığı için de birçok erkek tarafından tercih edilen bir yöntemdir. Tüy dökücü kremler cilt yüzeyine ince bir tabaka halinde sürülür. 4 ile 10 dakika arasında bekledikten sonra içinden çıkan spatula yardımıyla tüyler alınır. Kremin yapısından dolayı belli bir süre sonra kıllar cilt yüzeyinden koparlar ve kıl köklerine hiçbir zarar gelmez.

Tüy Dökücü Kremler Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tüy dökücü kremleri kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle, vücudun herhangi bir reaksiyon gösterip göstermediğini anlamak için bacak veya kol gibi bölgelere uygulanmalıdır. Eğer herhangi bir tahriş veya kızarıklık olmazsa diğer bölgelere uygulanabilir. Ayrıca, tüy dökücü kremler ince bir tabaka halinde uygulanmalı ve sonrasında tamamen arındırılmalıdır.

Cildinizdeki tüyleri aldıktan sonra cildiniz hassaslaşır ve güneşten gelen ışınlardan daha çok etkilenir. Kılları aldıktan sonra hemen güneşe çıkmak veya güneşlenmek, erken yaşlanmaya ve cilt tonunda eşitsizliklere yol açabilir. Bu yüzden dikkatli olmalısınız. Kıl köklerine zarar vermemesi ve kıl dökümünün cilt yüzeyinde olmasından dolayı tüy dökücüler en kolay ve zahmetsiz depilasyon yöntemidir.  Tüy dökücü kremlerin bu özelliği jiletle benzerlik göstermektir. Bu yüzden hemen hemen herkesin aklına aynı soru gelmektedir.  “Erkek tüy dökücü krem tüyleri çoğaltır mı veya kalınlaştırır mı?”

Çoğu insan tüy dökücü kremler kılları kökünden almadığı için bu ürünlerin kılları çoğalttığını ve daha da kalınlaştırdığını savunur. Bu halk arasında doğru bilinen yanlışlardan bir tanesidir. Tüy dökücü kremler, tüyleri ilk çıkma aşamasında daha kalın veya çok çıkıyormuş gibi hissettirse de kesinlikle tüyleri çoğaltmaz ve kalınlaştırmaz. Var olan kılların dökülmesini sağlayan tüy dökücü kremler, yeni kılların çoğalmasına neden olmaz. Belli bir süre geçtikten sonra da yine aslında var olan kıllar yeniden uzarlar.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER