Erkek Tüy Dökücü Sprey Nerelerde Kullanılır?

Erkek Tüy Dökücü Sprey Nerelerde Kullanılır?

Erkek Tüy Dökücü Sprey Nerelerde Kullanılır?

Cildinizdeki sivilcelerden ve kesiklerden kurtulmak istiyorsanız erkek tüy dökücü sprey ürünleri tam da ihtiyacınız olan bakım ürünleri olabilir. Tüylerin ağrısız, acısız ve kısa bir süre içerisinde kolaylıkla dökülmesini sağlayan; içeriğinde aktif maddeler barındıran tüy dökücü spreyler, erkek cildinin tüysüz ve pürüzsüz görünümüne katkı sağlayan bakım ürünleridir.   

Tüy Dökücü Spreylerin Özellikleri

Erkek cildi için özel olarak tasarlanan tüy dökücü sprey ürünleri bacak, kol, sırt, karın, bikini bölgesi ve koltuk altında kullanıma uygundur.

Yüzde, kafada, burunda, gözlerde, meme uçlarında ve vücudun başka hassas bölgelerinde kullanıma uygun değildir.

Tüy dökücü sprey erkek ürünleri yüzün yakınına ve bikini bölgesinin doğrudan üstüne asla sıkılmamalıdır. Uçuk, sivilce, varisli damarlar, benler ve yara izleri gibi tahriş olan bölgelerde tüy dökücü sprey kullanılmamalıdır. Kullanım süreleri arasında en az 72 saat süre bulunmalıdır.

Kolay kullanımı sayesinde görevini kısa sürede yerine getiren erkek tüy dökücü spreyler, etkili ve uzun süreli sonuçlar sağlar. İçeriğinde bulunan doğal ve yatıştırıcı maddeler sayesinde cilt yapısını korur. Dermatologlar tarafından test edilen ve zengin içeriğe sahip tüy dökücü spreyler, istenmeyen tüylerden kurtulmanın yanı sıra cildin temizlenmesi ve nemlenmesine etki eder. Tıraştan daha uzun süre pürüzsüz bir cilt sunan bu ürünler sayesinde rutin bakımınıza harcadığınız zamandan kolayca tasarruf edebilirsiniz.

Cildi etkileyen herhangi bir ilaç kullanımı varsa, cildi etkileyen herhangi bir durum içindeyseniz ve ciltle alakalı herhangi bir rahatsızlığınız varsa bu ürünler kullanılmadan önce mutlaka uzman bir hekime danışmak gerekir.

Her kullanımdan önce ürün, uygulama yapmak istenilen küçük bir alana uygulanmalıdır. Biraz bekleyip cildin tepkisini test etmek gerekir. 24 saat içerisinde ciltte herhangi bir olumsuz reaksiyon görülmezse, kullanıma devam edilebilir.

Ürün kullanımı sonrasında yanma, kızarma, kaşınma ve sızı hissederseniz ürünü hemen cildinizden uzaklaştırın ve soğuk suyla bölgeyi spreyden arındırın.  Vücuttaki reaksiyonlar devam ederse mutlaka uzman bir doktora başvurun.

Kullanım sonrasında ciltte kısa süreli bir hassasiyet görülebilir. Bu noktada cildinizi kaşımamanız önemlidir.

Erkeklere özel geliştirilen Bioder Bitkisel Erkek Tüy Dökücü Sprey ürünleri, vücuttaki kısa tüylere bile etki eder ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Siz de Bioder’in tamamen doğal içerikli ürünlerini güvenle kullanmak için web sitesine göz atabilirsiniz!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER