Hassas Ciltler İçin Tüy Dökücü Krem Önerileri

Hassas Ciltler İçin Tüy Dökücü Krem Önerileri

Hassas Ciltler İçin Tüy Dökücü Krem Önerileri

İstenmeyen tüyler, kadın-erkek birçok kişinin şikayetçi olduğu bir konudur. Bu tüylerle baş etmek adına birçok yöntem de ortaya çıkmıştır. Bu yöntemlerden bir tanesi de son derece acısız ve kolay bir yöntem olan tüy dökücü kremlerdir. Tüy dökücü kremler, içerdikleri etken maddelerle tüylerin güçsüzleşerek dökülmesini sağlar.

 

Tüy dökücü kremler direkt olarak cilt üzerine uygulanıp kıl köklerine etki ettiğinden ve içerisindeki bileşenlerden dolayı bazı ciltlerde kaşıntı, kızarıklık ve tahriş gibi istenmeyen durumlara sebep olabilir. Özellikle hassas ciltler, tüy dökücü krem kullanırken daha dikkatli olmalıdır.

 

Hassas Ciltler Hangi Tüy Dökücü Kremleri Tercih Etmeli?

 

Hassas ciltler, kıl dökücü krem tercih ederken, hassas ciltler için özel üretilmiş içerikleri tercih etmelidir.  Bu içeriklerde de bitkisel özlerin olması faydalı olacaktır. Bitkisel içerikler, doğal olduğundan alerjik reaksiyonlar veya tahriş gibi durumların oluşma ihtimali düşüktür.  ‘’Bioder Bio Epilation Tüy Dökücü Krem’’ hassas ciltlere özel bitkisel formülü ile nazik bir dokunuşla tüylerinizi döker ve tahrişe neden olmaz.

 

Hassas ciltler için üretilmiş tüy dökücü kremlerden almış da olsanız, her ihtimale karşı uygulama yapacağınız yerde, küçük bir alanda ürünü test etmeniz ve herhangi bir kızarıklık, kaşıntı veya yanma oluşursa kullanmaya devam edilmemesi önerilmektedir.

 

Ürünü denedikten sonra herhangi bir reaksiyon oluşmazsa, ürünün üzerinde yazan kullanım talimatlarına uygun şekilde uygulama yapabilirsiniz. Bu noktada ürün üzerinde belirtilen yönergeler ve uyarılara dikkat edilmelidir. Önerilen bekleme süresini aşmamak, kıl dökücü krem kullanımında oldukça önemlidir. Bekleme süresi geçtikten sonra ürünü cildinizden arındırıp pürüzsüz cildinizin keyfini çıkarabilirsiniz!

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER