İlk Defa Epilasyon Yaptıracaklar Dikkat!

İlk Defa Epilasyon Yaptıracaklar Dikkat!

ilk defa epilasyon

İlk defa epilasyon yapacak veya yaptıracak olmak hem heyecanlı hem de korkutucu olabilir. Nereden nasıl başlamanız gerektiğine karar vermeye çalışmak ve bir çok yöntem arasından size uygun olanını seçmeye çalışmak kafa karıştırıcıdır.

Epilasyona başlamadan önce öncelikle neye ihtiyacınız olduğunu belirlemelisiniz. Hızlı ve acil bir çözüm mü arıyorsunuz yoksa uzun süreli kalıcı bir çözüme mi ihtiyacınız var ?

Eğer acil bir çözüme ihtiyacınız var ise tüy dökücü krem ve köpüklerden faydalanabilirsiniz. Bu yöntem hem acısızdır hem de tüyleriniz yeniden çıkarken kalınlaşmadan çıkar. Ayrıca jilet kullanımında olduğu gibi kesik riski de yaşamazsınız ve tamamen acısız bir yöntemdir.

Uzun süreli kalıcı olacak bir çözüm arayışındaysanız ağdalarla başlayabilirsiniz. Tüylerinizi kökünden aldığınız için 4 haftaya kadar pürüzsüzlüğün keyfini yaşarsınız. Ayrıca düzenli kullanımda tüylerinizde azalır ve incelir. İlk defa ağda yapacaksanız bikini bölgesi ve koltuk altınızdan önce bacak veya kol bölgesinde kullanıma başlamanız daha konforlu olacaktır.

Son olarak hangi yöntemi kullanırsanız kullanın mutlaka ürünlerin üzerinde yer alan kullanım bilgilerini ve uyarılarını dikkatlice okuyun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER