İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak Mümkün Mü?

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak Mümkün Mü?

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak Mümkün Mü?

İstenmeyen tüyler, kadın erkek fark etmeksizin birçok insanı rahatsız eden ve görünüşlerini olumsuz etkileyen tüylerdir. İstenmeyen tüyler kişiler tarafından hoş karşılanmasa da onlardan kurtulmak için etkili birçok yöntem bulunmaktadır. Klasik ve geleneksel bir yöntem olarak ağda, teknolojik bir tercih olarak lazer epilasyon ya da daha pratik bir yol olarak tüy dökücü kremler, istenmeyen tüylerden kurtulmak için var olan seçenekler arasındadır. Tüy dökücü kremler, acısız ve pratik olmalarından dolayı ön plana çıkmaktadır. Özellikle Bioder tüy dökücü krem ve diğer ürünler, tüylerin görünümünün azalmasına, seyrekleşmesine yardımcı olur.

İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Yöntemleri

İstenmeyen tüylerden kurtulmada bilinen en etkili ve eski yöntemlerden bir tanesi ağdadır. Kalıcı tüy dökücü yöntemlerden biri olmayan ağda; çam ağaçlarında bulunan reçinelerin, bal mumu ve çeşitli bitkisel madde ve yağlarla karıştırılması sonucu elde edilir ve istenmeyen tüyleri kökünden alarak pürüzsüz bir görünüm elde etmeyi sağlar. Aynı zamanda vücuttaki ölü derileri de çekerek cildin tazelenmesine ve yenilenmesine yardımcı olur. Lazer epilasyon, diğer bir istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemidir. Lazer ışığı kıl köklerine uygulanır ve tüylerin dökülmelerini sağlar. Böylelikle, kıllar tamamen yok olur ve tekrar çıkması çok uzun zaman alır.

Tüy Dökücü Ürünler

Bioder Bio Epilation Ekstra Güçlü Tüy Dökücü Krem erkekler için özel olarak üretilmiştir; fazla ve istenmeyen tüylerinden rahatsız olan erkekler için mucizevi niteliktedir. Sadece tüylerin dökülmesine yardımcı olmakla kalmaz, tüylerin daha seyrek çıkmasına ve daha ince görünmesine katkıda bulunur. Ayrıca kısa tüylerde de etkilidir ve hoş bir kokuya sahiptir.

Bioder Biocure Vücut Kürü, epilasyon sonrası kullanım için uygundur ve tüy görünümünde azalma olmasına yardımcı olarak cildi besler. Yağ, serum ve losyondan oluşan Bioder Biocure Vücut Kürü; epilasyon sonrası cildi yatıştırmaya, tüylerin seyrekleşmesine ve cildi güçlendirmeye katkı sağlar. Bioder Biocure Yüz Kürü ise yüz bölgesi için uygundur ve benzer şekilde cildin istenmeyen tüylerden arınmasını destekleyerek cildi yatıştırır.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER