İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Yöntemleri

İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Yöntemleri

İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Yöntemleri

Vücut tüyleri ve yüz bölgesindeki kıllar bazı zamanlarda rahatsız edici olabilir. Pürüzsüz ve tüysüz bir cilde sahip olmayı herkes ister. Bunu sağlamak için de denenebilecek çeşitli yöntemler mevcuttur. Tüylerden kurtulmak istediğinizde bu çeşitli yöntemler arasında, hangisinin daha uygun olduğu konusunda kararsız kalabilirsiniz. İstenmeyen vücut tüylerinden kurtulmak için oluşturulan her yöntemin kendi içinde avantajı ve dezavantajı bulunur. Bu noktada önemli olan, zamanınıza, elde etmek istediğiniz sonuca ve cildiniz en uygun olan yöntemi tercih etmektir. Böylelikle en kısa zamanda hayal edilen ipeksi, yumuşak ve pürüzsüz cilde kavuşabilirsiniz.

Acısız Bir Yöntem; Tüy Dökücü Kremler

Tüy dökücü kremler, tüy folikülü içerisindeki tüylerin erimesini ve böylelikle dökülmesini sağlar. Bu ürünler geniş yüzeyler için idealdir fakat hassas ciltlerin duyarlılıkları fazla olduğu için yüz bölgesinde problemlere sebep olabilir. Tüy dökücü krem kullanımında tüyler ortalama 2-3 hafta sonra yeniden uzamaya başlar. Avantajlı kısmı, oldukça maliyetsiz ve zamandan tasarruf sağlamasıdır.

Tüy dökücü kremler dışında istenmeyen tüylerden kurtulma yollarından biri de ağla da ya sir olarak tanımlanabilir. Ağda, düzenli aralıklarla uygulandığında daha uzun süre pürüzsüz bir cilt konforu sunabilir. Ağda, ciltteki ölü deriden kurtulma şansı verir ve cilt üzerinde peeling etkisi yarattığından da söz edilebilir.

Bir diğer istenmeyen tüylerden kurtulma yolu ise lazer epilasyondur. Bu uygulama uzun süreli ve maliyetli bir işlemdir fakat uzun vadede iyi sonuçlar gösterebilir.

Bioder ile İstenmeyen Tüylerden Kolayca Kurtulun

Vücut tüylerinizi almayı tercih ediyor ve istenmeyen bu tüylerden kurtulmanın yolları içerisinden yaşam tarzınıza ve cilt yapınıza en uygun olanı arıyorsanız, Bioder’in birbirinden çeşitli ürün yelpazesi arasından size uygun olanı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Uzun süreli etkisi ve en kısa tüyleri bile kökünden alarak çözümler sunan Bioder tüy dökücü krem ürünleri, tüylerinizi acısız ve zahmetsiz bir biçimde alırken, cildinize de bakım yapmayı eksik etmiyor. Detaylı bilgiler için Bioder web sitesini ziyaret edebilirsiniz!

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER