Karınca Yumurtası Yağı Hangi Bölgelerde Kullanılmalı?

Karınca Yumurtası Yağı Hangi Bölgelerde Kullanılmalı?

Karınca Yumurtası Yağı Hangi Bölgelerde Kullanılmalı?

Karınca yumurtası yağı, oldukça eski dönemlerden günümüze uzanan, istenmeyen tüylerle mücadelede doğal bir yöntemdir. Son zamanlarda trend olan karınca yumurtası yağı ile ilgili merak edilen çok fazla soru vardır. Bu sorulardan biri de karınca yumurtası yağının vücutta hangi bölgelerde uygulanabileceğidir.

 

Karınca yumurtası yağı, istenmeyen tüylere doğal bir çözüm olduğundan; kol, bacak, koltuk altı ve yüz bölgesinde kullanılabilir. Kullanım öncesinde, uygulama yapılacak bölgedeki tüyleri tercih ettiğiniz yöntemle, kökten almalısınız. Çünkü karınca yumurtası yağı kıl foliküllerine etki etmektedir. Tüylerin kökten alınmadığı yöntemlerde de kullanılabilse de karınca yumurtası yağının etkinliğini gözlemlemek daha uzun sürecektir.

Kullanım talimatlarına uygun olarak, düzenli kullanım sağlandığında tüyleri seyrekleştirmekte ve görünümünü azaltmaktadır.

 

Karınca yumurtası yağı, doğal olarak elde edilen bir yağ olduğundan vücudun birçok bölgesinde rahatlıkla kullanılabilse de kullandığınız ürünün %100 doğal içerik olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca ilk defa kullanılıyorsa, vücutta küçük bir bölgede test edilmesi önerilmektedir. Test edildikten sonra, vücutta herhangi bir tepki oluşturmuyorsa güvenle kullanılabilir.

 

Tamamen doğal içerikte bir karınca yumurtası yağı kullanmadığınız durumlarda, cildinizde yan etkiler oluşabilir. Özellikle yüz ve genital gibi hassas bölgelerde yanma, kızarıklık ve tahriş gibi yan etkiler ortaya çıkabilir. Ne yazık ki son zamanlarda karınca yumurtası yağının bu kadar popüler olmasıyla, piyasada da sahte ürünler oldukça artmıştır. Bu nedenle kullanacağınız ürünün içeriğine ve orijinalliğine çok dikkat etmelisiniz. ‘’Bioder Karınca Yumurtası Yağı’’, %100 tescilli doğal karınca yumurtası yağı içermektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER