Lazer Sonrası Karınca Yumurtası Yağı Kullanımı

Lazer Sonrası Karınca Yumurtası Yağı Kullanımı

Lazer Sonrası Karınca Yumurtası Yağı Kullanımı

Vücutta oluşan ve istenmeyen tüylerden kurtulmak, insanlık tarihi kadar eski problemler arasındadır. Özellikle kadınlar için bu sorunun etkili bir şekilde çözüme kavuşturulması, yüzleri güldüren hususlardan biridir. Günümüze bakıldığında vücutta oluşan tüyler için ağda, epilasyon, jilet ve lazer gibi çeşitli yöntemlerin sıklıkla uygulandığı görülüyor. Doğal bir tüy dökücü olarak bilinen karınca yumurtası yağı da bu yöntemler arasında rahatlıkla kullanılabiliyor. Karınca yağı, tüylerden kolaylıkla ve acısız bir şekilde kurtulma imkânı sağlıyor.

Karınca Yumurtası Yağı Nedir?

Karınca yumurtası yağı, vücutta oluşan ve istenmeyen tüyler için sıklıkla kullanılan ağda, lazer, epilasyon gibi diğer yöntemlere kıyasla sağlıklı bir alternatif olarak tercih edilebilecek bir yağdır. Doğal içerikli olması sebebiyle yetişkinlerde ve çocuklarda güvenle kullanılabilen bir üründür. Eski çağlardan bu yana kullanımı devam eden karınca yumurtası yağı, düzenli kullanım sonrasında kişilerin tüylerinde azalma ve seyrelme gibi sonuçlarla kendisini belli eder.


Karınca Yumurtası Yağı Ne İşe Yarar?

Karınca yumurtası yağı, hayvansal kaynaklı doğal yağlar içerisinde bulunur. Karıncaların bırakmış olduğu yumurtalardan elde edilir. Bu yağ sayesinde ciltte oluşan istenmeyen tüylenme problemleri büyük oranda giderilebilir.

Son zamanlarda yapılan bazı araştırmalar sonucunda, eski dönemlerde İranlı kadınların karınca yumurtası yağı kullanarak tüylenme problemlerine çözüm bulduğu görülmüştür.

Karınca Yumurtası Yağı Tüyleri Yok Eder mi?

Herkesin vücut tipi ve vücut özellikleri birbirinden farklıdır. Bu nedenle kullanılan ürünlere verilen tepkiler de farklı olabilir. Karınca yumurtası yağı, düzenli kullanım neticesinde tüy köklerini zayıflatır ve zamanla yok olmasında etkili rol oynar. Tekrar düzenli kullanım sonrasında, bikini ya da koltuk altı bölgesinde beyazlatıcı bir etki oluşturur.

Karınca yağı, jilet gibi bazı tüy dökücü etkenler sebebiyle ciltte oluşan kararmalara ve yara oluşumuna olumlu yönde etki eder.

Lazer epilasyon sonrası karınca yağı kullanımı; tüyler kökünden alındıktan sonra epilasyon bölgesine dairesel şekillerle masaj yapılarak iyice yedirilmesi şeklindedir. Bu işlem, tüylerin tekrar çıkmasından sonra tekrar alınması ve hemen arkasından yağın cilde sürülmesi şeklinde tekrar eder. Bu şekilde her uygulama sonrasında gözle görülür bir azalma yaşanabilir. Doğal içerikli karınca yumurtası yağı, lazer epilasyon sonrasında kullanıldığında herhangi bir katkı maddesi içermediği için cilt üzerinde yan etkilere sebep olmaz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER