Orijinal Karınca Yumurtası Yağı Nasıl Ayırt Edilir?

Orijinal Karınca Yumurtası Yağı Nasıl Ayırt Edilir?

Orijinal Karınca Yumurtası Yağı Nasıl Ayırt Edilir?

Karınca yumurtası yağı, son zamanlarda tüylerle başa çıkma konusunda oldukça sık karşılaştığımız ve duyduğumuz bir üründür. Tüy görünümünü azaltıcı etkisiyle bilinen karınca yumurtası yağı, birçok insanın ortak sorununa çözüm olduğundan çok ilgi görmektedir. Tüy görünümünü azaltma etkisinin yanı sıra cildi nemlendirmek, ölü deriden arındırmak gibi faydaları da vardır. Ancak bu kadar yaygın olan bir ürünün piyasada ne yazık ki sahteleriyle karşılaşmak da mümkün. Eğer kullanmak istiyorsanız, güvenilir yerlerden almaya dikkat etmelisiniz. Sahte karınca yumurtası yağları kullanmanız sonuç vermeyecektir. Ayrıca cildinizde alerjik reaksiyonlara da yol açabilir. 

 

Peki karınca yumurtası yağının orijinal olduğunu nasıl ayırt edebilirsiniz? Bunun için küçük püf noktalarına dikkat etmeniz yeterlidir.

  • Orijinal karınca yumurtası yağları kokusuz ya da hoş kokulu ve şeffaftırlar. Bunların aksine kötü kokulu veya bulanık görünümlü olan karınca yumurtası yağlarından uzak durmalısınız.
  • Ambalajda son tüketim tarihi ve üretim tarihi kesinlikle yazıyor olmalıdır. 
  • Bakanlık tarafından onaylı olmalıdır.

 

Bioder Karınca Yumurtası Yağı tescilli %100 gerçek karınca yumurtası yağı içermektedir. Hoş kokusuyla kullanım kolaylığı sağlar ve paraben içermez. Orijinal karınca yumurtası yağını uzun süre düzenli kullandığınızda gözle görülür şekilde sonuç alabilirsiniz. Doğru uygulama ve düzenli kullanım ile tüy görünümünüz azalır, daha aydınlık, pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz. Orijinal ürün kullanmamanız durumunda ise alerjik reaksiyonlar gibi kötü sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Bunun için de yukarıda bahsettiğimiz maddelere dikkat etmeli ve güvenmediğiniz yerlerden satın almamalısınız. Sahte ürün satın aldığınızı fark ederseniz kullanmayı hemen bırakmalısınız.  

Özetle, tüyleri azaltmasıyla bilinen ve toplumda oldukça yaygın olan karınca yumurtası yağının yüzde yüz orijinalleri olduğu gibi sahteleri de vardır. Kullanmak istiyorsanız, orijinallerin nasıl ayırt edildiğini iyi bilmeli ve sahte bir karınca yumurtası yağını kesinlikle kullanmamalısınız. Yüzde yüz doğal içerik olan karınca yumurtası yağları düzenli ve doğru kullanımda tüylerinizin görünümünü azaltacatır. Sahte ürünlerin bu etkiyi vermesi mümkün değildir. Bu nedenle de alırken bu özelliklere çok dikkat etmelisiniz. Cilt sağlığınız her şeyden önemli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER