Tüy Dökücü Krem ve Jiletin Farkları Nelerdir?

Tüy Dökücü Krem ve Jiletin Farkları Nelerdir?

Tüy Dökücü Krem ve Jiletin Farkları Nelerdir?

Günümüzde istenmeyen tüyleri almak için birçok yöntem kullanılmaktadır. Acısız yöntemler arasında en sık kullanılan iki yöntem jilet ve tüy dökücü kremdir. Genelde eski alışkanlıklarından uzaklaşmak istemeyen insanlar jilet kullanmakla beraber bazı kullanıcılar tüy dökücü kremleri zararlı olarak nitelemektedirler. Oysaki tüy dökücü krem ile jiletin belli farkları vardır. Bu farkları bilmek, kendiniz için uygun yöntemi seçmenizde size yardımcı olur.

 

   Tüy dökücü krem ve jiletin farklarını şöyle ele alabiliriz:

  • Tüy dökücü kremin etkileri, jilete kıyasla daha hızlı ve kesindir. Bazı tüy dökücü kremler içerdiği bitkisel özler ile tüy görünümünü azaltma özelliğine de sahiptir.

 

  • Tüy dökücü krem kullanıcıları tüy dökücü kremlerin yaktığını sivilce yaptığını ve vücutlarının bu ürüne karşı alerjik reaksiyonlar verdiğini söylemektedirler. Bilindiği üzere her cilt tipi birbirinden farklıdır. Bu nedenle cilt tipinize uygun, gerekli testlerden geçmiş ürünleri tercih etmenizi öneririz.

 

  • Bu etkilerinin yanı sıra jiletle karşılaştırıldığında faydaları da göz ardı edilemeyecek kadar çoktur. Örneğin jilet belirli bölgeler için kesik batık gibi problemler yaşatırken tüy dökücü krem bu sorunları ortadan kaldırmaktadır.

 

  •  Jilet, uzama sırasında bazı batık problemlerine sebep olabilmektedir. Ayrıca tüylerin çıkış sürelerini de kısaltmaktadır.

 

  • Jilet ile tüy dökücü krem karşılaştırılmasında en çok merak edilen konulardan birisi ise hangi ürünün tüyleri seyrekleştirdiği, hangi ürünün sıklaştırdığıdır. Bu sorunun cevabı ürün bazlı olarak değişmekle beraber, gelişen klinik çalışmalar sayesinde tüy dökücü kremlerin içeriklerine bitkisel özütler eklenmiş ve tüy görünümünü azaltma etkisi bu sayede arttırılmıştır. Özel bitkisel içeriğe sahip Bioder Tüy Dökücü Kremlerde bu sayede uzun süreli pürüzsüzlük sağlar ve sanılanın aksine tüyleri çoğaltmaz. 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER