Vücut Tüyleri Nasıl Alınır?

Vücut Tüyleri Nasıl Alınır?

vücut tüyleri nasıl alınır

Vücut Tüyleri Nasıl Alınır? 

Hem kadınlar hem erkekler için İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMAK İÇİN PEK ÇOK  YÖNTEM VARDIR. Fiziksel ve kimyasal yöntemler ile lazer epilasyon gibi yöntemler  mevcuttur. 

Vücut Tüylerini Almak 

Yüzme, vücut geliştirme, bisiklet, jimnastik gibi sporlarla uğraşan kişiler düzenli olarak  vücut tüylerinden kurtulmak isterler. Uygun epilasyon ya da depilasyon tekniklerini  uyguladıktan sonra vücudunuz estetik bir görünüm kazanacaktır.  

Tüyler Nasıl Alınır? 

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için fiziksel ve kimyasal yöntemler mevcuttur. Bunlar  arasında sadece lazer epilasyon uygulaması tüy köklerini yakarak tüyleri kalıcı olarak  yok etmektedir. İnsan vücudunda en az üç beş milyon arası kıl folikülü bulunduğu için  istenmeyen tüylerle mücadele etmek zor bir işlemdir. Tıraş bıçağı, cımbız, epilasyon  aletleri, ağda, tüy dökücüler ve lazer uygulaması tüm dünyada kabul gören uygulamalar  arasındadır. Her bir yöntemin kendine göre avantajları ve dezavantajları  bulunmaktadır. Örneğin lazer uygulaması deride yanıklara yol açabilir ve renksiz tüyleri  alamaz. Pek çok yöntem ise uygulama sırasında acı ve ağrıya neden olabilmektedir. 

Vücut Tüyleri İçin Ürünler

Tüy dökücü kremler kullanım kolaylığı ve acısız uygulama nedeniyle en çok tercih edilen  yöntemdir. 

Bu ürünleri kullanılmadan önce mutlaka cildinizin küçük bir bölgesinde  uygulamalısınız. Eğer kızarma ya da yanma yoksa tüylerden kurtulmanız için sunulmuş  olan ürünleri kullanabilirsiniz. 

Erkeklere Özel Tüy Dökücü Kremler; 

Erkekler için özel olarak üretilmiş olan erkeklere özel tüy dökücü kremler, kremi  kullanabilirsiniz. Kremi ince bir tabaka halinde tüylerin olduğu geniş alana yaymalısınız.  İnce bir tabaka olması çok önemlidir. 3-5 dakika gibi kısa bir süre bekledikten sonra ise  su ve bir sünger yardımıyla temizlemelisiniz. 

Bioder Tüy Dökücü Krem Erkeklere Özel ile istenmeyen tüylerden acısız bir şekilde  kurtulmanızı sağlarken; içerisinde bulunan özel bitkisel* ekstre ile istenmeyen tüylerin  görünümünü azaltmaya** ve inceltmeye yardımcı olur**. Kullanmadan önce de  mutlaka kullanma talimatlarını okumanızı öneriyoruz.  

*Bitkisel ekstre ile zenginleştirilmiş formül 

**Bromaleinin deri üzerindeki tüyler üzerindeki etkisidir. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER