Bioder Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem

Bioder Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem

erkeklere özel tüy dökücü krem

Kişisel bakım için gerekli olan tüm ürünlerin hizmete sunulduğu Bioder markasında, kadınlara yönelik olarak üretilmiş ürünlerin yanı sıra erkek kullanıcılar için de cilt bakım ürünleri bulunmaktadır. Bioder markasının sunduğu erkek bitkisel krem ürünleri, sağlığa zararlı içeriklere sahip olmamakla birlikte kullanıldığı bölgede pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm elde etmektedir.

Tüy dökücü krem erkek ürünleri tüm cilt tiplerine uygundur. Bioder’in erkekler için ürettiği ve istenmeyen tüylere karşı krem niteliğinde bulunan bu ürün içeriğinde ekstra güçlü formülasyonlar yer almaktadır. Erkeklere özel olarak formüle edilmiş tüy dökücü krem, kıl foliküllerine etki etmektedir. Tüy dökücü krem erkek ürünü, tüylerinizin dökülmesini sağlarken, içerisinde bulunan bitkisel ekstreler sayesinde tüy görünümünde ciddi azalmalara yardımcı olacaktır.

Cildin pürüzsüz olmasını sağlayan bu krem aynı zamanda kusursuz bir görünüm sunmanın yanı sıra cildi yumuşacık yapmaktadır. Cildin nemlilik oranını da düzenlerken ten renginde bir değişmeye neden olmamaktadır. Jilet ve diğer tüy dökücü kremlerin aksine kullanılan bölgeyi tahriş etmemekte ve cildin kurumasına engel olmaktadır.  Hoş bir formüle sahip olmasının yanı sıra içerisinde bulunan bromelain ile birlikte deri üzerinde bulunan tüyler için etkili olmaktadır.

Sağlıklı ve Güvenilir Tüy Dökücü Krem

Erkek tüy dökücü krem ürünü; normal cilde sahip erkekler için en fazla altı, hassas cilde sahip erkekler için de en fazla üç dakika kullanım süresine sahiptir. Kol, koltukaltı, bacak ve kasık bölgesinde kullanılabilir olarak formüle edilen erkek bitkisel tüy dökücü ürünü; göğüs, baş, yüz, genital ve perianal bölgelerde kullanıma uygun değildir. Kişinin cildinde herhangi bir hastalık varsa ya da bu ürün ile birlikte tepkimeye girebilecek bir cilt ilacı kullanılıyorsa, kullanımdan önce doktora danışmakta fayda vardır.

Bitkisel tüy dökücü krem; yaralı, lekeli, kesik, benli, egzamalı, terli, varisli, tahriş olmuş, çatlamış ve güneş yanığı olmuş ciltte kullanılmamalıdır. Erkek tüy dökücü krem kullanıldıktan sonra, güneşe çıkılabilmekte ve güneşte esmerleşen cilde uygulanabilmektedir. Kıl köklerinin beslenmediği bu ürün, yaz aylarında erkekler için büyük bir rahatsızlık uyandıran kol, koltukaltı ve bacak tüylerinden arınmalarına yardımcı olmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER