Tüy Dökücü Kremin Erkeklerde Etkisi Ne Kadar Sürer?

Tüy Dökücü Kremin Erkeklerde Etkisi Ne Kadar Sürer?

Tüy Dökücü Kremin Erkeklerde Etkisi Ne Kadar Sürer?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak amacıyla geliştirilen birçok yöntem bulunur. Bunların bazıları acılı yöntemlerdir bazıları ise acısız ve pratik seçenekler sunar. Her tüy alma yöntemini birbirinden farklı kılan özelliklerinden biri de etkisinin ne kadar süreceğidir. Vücudun farklı bölgelerinde uygulanabilen, zamandan tasarruf sağlayan en pratik yöntemlerden biri de tüy dökücü kremlerdir.

Kadın ve erkekler için ayrı ayrı geliştirilen tüy dökücü krem seçenekleri sayesinde tüylerden acı ya da kesilme gibi riskler yaşamadan, kolayca kurtulabilirsiniz.

Erkekler için Tüy Dökücü Kremler

Erkek tüy dökücü krem ürünleri, tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilen ürünlerdir ve normal ve hassas ciltlere de uygulanabilir niteliktedirler. Ancak uygulama esnasında dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta bulunur.

  • Leke, yara ya da varis gibi cildin reaksiyon gösterebileceği bölgelerde kullanılmamalı
  • Ürün kullanılırken batma ve yanma hissi oluşursa uygulanan böle hemen yıkanmalı
  • Uygulamanın hemen ardından bölgeye parfüm içeren bir ürün sürülmemeli
  • Yüz, burun, genital gibi bölgelerde kullanılmamalı

Bioder’in geliştirmiş olduğu Bio Epilation Tüy Dökücü Krem ürünleri, erkeklere özel formüle edilen, ekstra güçlü içeriği sayesinde tüylere derinden etki eder. Kullanım esnasında tüylerde dökülme yaşanırken içeriğinde bulunan özel bitkisel ekstre sayesinde tüy görünümünü azaltmaya da etkisi bulunur. Cilt yüzeyinde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm sağlar, nemlendirir. Kısa tüylerde bile etkili olan Bio Epilation erkek tüy dökücü krem ürünü cildi kurutmaz ve tahrişe neden olmaz, bu nedenle güvenilir bir kullanım sağlar.

Erkek Tüy Dökücü Kremler Nasıl Kullanılmalı?

Erkek tüy dökücü krem ürünleri uygulama yapılacak bölgedeki tüylerin tamamını kapatacak şekilde yayılmalıdır. Tüy dökücü krem, cilt üzerinde 3 dakika bekletilmeli ve öncelikle ufak bir bölge spatula ile temizlenmelidir. Tüylerin dökülmesini sağlamışsa geri kalan bölüm dikkatle temizlenmelidir. 3 dakika içerisinde istenilen şekilde tüylerde dökülme görülmediği durumlarda krem ciltte 6 dakikaya kadar bekletilebilir. Tüy dökücü kremler ciltte maksimum 6 dakika bekletilmelidir. Uygulamanız bittikten sonra kişiler ciltlerini bol su ile detaylı bir şekilde durulamalıdırlar.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER