Dünyada Biota Laboratuvarları ve Bioder

Dünyada Biota Laboratuvarları ve Bioder

dünyada biota

B’IOTA Laboratuvarları devrim niteliğindeki bitkisel dermokozmetik ürünleri ile ülkemizde olduğu kadar dış pazarlarda da haklı gurur kaynağı olmaktadır.

Biota Laboratuvarları bulunduğu tüm pazarlarda liderlik hedefi ile yola çıkmış olması nedeni ile  yurt içindeki başarısını ve yüksek pazar payını 2010 yılında yurt dışına taşımayı hedeflemiştir.

Bu nedenle Türkiye’de 2002 yılında Bioder,  2007 yılında Bioxcin markaları çıkış tarihinden itibaren edinmiş olduğu saç dökülmesi ve tüy dökücü pazarlarındaki liderlikleri ile bu başarısını yurt dışında Bioxet ve Bioxsine markaları adı altında taşımıştır.

Bioxet ve Bioxsine markaları ile pazara sunduğu yüksek teknolojik kaliteli ürünlerle,  4 kıtada 38 ülkede başarısını arttırmayı hedefleyerek  ABD, Almanya, Polonya, Brezilya ofislerinin yanı sıra distribütörlerinin  üzerinden yatırımlarına devam etmektedir.

Tüm bu yatırımlar sonucunda Biota Laboratuvarları, ABD pazarında CVS eczane zincirine giren  ilk Türk markası olmuştur. Ayrıca 2014 yılında Wallgreens zincirlerinde yerini alarak ABD pazarındaki ilk Türk kozmetik markası konumunu pekiştirmiştir.

Tüm bu yatırımlarının sonucunda Biota Laboratuvarları, Bioxsine saç bakım ürünleri ile ABD’de 2014 yılının en iyi kişisel bakım ürünü ödülünü alarak tüketicilerin beğenisini kazanmaya devam etmiştir. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER