Ilık Ağda Cildi Sarkıtır mı?

Ilık Ağda Cildi Sarkıtır mı?

Ilık Ağda Cildi Sarkıtır mı?

Vücudundaki istenmeyen tüylerinden arınmak isteyen birçok kişinin uzun yıllardır kullandığı ağda, günümüzde hala en sık tercih edilen yöntemlerden biridir. Tüylerin kökünden temizlenmesi, uzun süreli pürüzsüzlük hissi sunması ve cildi ölü deriden arındırması ağdanın en cazip yönleri arasında bulunuyor. Fakat tüyler alındıktan sonra gereken özen gösterilmediği durumlarda, ağda sonrası sivilce ve tahriş gibi durumlarla karşı karşıya kalınabilir. Ciltte oluşabilecek kızarıklık ve ağdanın verdiği acı hissini en aza indirmek amacıyla bitkisel bileşenlerle güçlendirilen Bioder Sirli Ilık Ağda ve diğer ağda ürünleri, uygulama esnasında istenilen konforu kişilere sağlayacaktır. Tüm bunların yanında hayal edilen pürüzsüz ve yumuşak cilde sahip olmak ve bu etkiyi uzun süre yaşamak isteyen kişiler, tahriş oluşumunu önlemek amacıyla cildini detaylı bir şekilde temizlemeli ve gerekli bakımları yapmalıdırlar.

Doğru Ağda Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Ağda kullanımı öncesinde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Cildi kirlerden arındırmak ve tamamen temiz bir hale getirmek öncelikli adımlardan biridir. Diğer önemli noktalardan biri ise varis ya da alerji gibi hastalıkları bulunan kişilerin ağda kullanmadan önce bir uzmana danışmalarının gerekliliğidir. Sivilce ve çıban gibi oluşumların bulunduğu bölgelere ağda yapılmamaya özen gösterilmelidir.

Aşırı sıcak ağda kullanımı, teni tahriş edebilir. Soğuk ağda kullanımı ise tüyleri kırar ve tüylerin kökünden alınmamasına sebep olabilir. Bu nedenle ılık ağda kullanımı cilt için en uygun olandır. Yanlış ağda uygulaması, cilt yüzeyinde morluklara, izlere, kıl köklerinde iltihaplara ve kıl dönmesi gibi sorunlara sebep olabilir.

Ağda Ciltte Sarkmaya Sebep Olur mu?

Ağda kullanımı yaparken hangi yöne doğru sürüleceği ve hangi yöne doğru çekileceği mutlaka bilinmelidir. Doğru ağda kullanımı uygulandığında cilt sarkması problemiyle karşılaşmak pek mümkün değildir. Vücudun hangi bölgesine ağda yapılacaksa, o bölgeye uygun biçimde dikkatli olmak çok önemlidir. Örneğin gevşek doku bölgelerine ağda uygulanırken, mümkün olduğunda cildi gergin hale getirmek ve ağdayı seri bir biçimde çekmek gereklidir.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER