BLOG

Bioder Tüy Dökücü Ağda ve Epilasyon Blog Sayfası
HAMİLELER AĞDA YAPABİLİR Mİ?
05 Ocak 24
İstenmeyen tüyler, birçok kişinin ortak derdidir. Çoğu kişi vücudun birçok bölgesindeki tüyleri, düzenli olarak almayı tercih eder. Ancak bazı durumlarda epilasyon, kafa karıştırıcı olabilir. Hamilelik de epilasyon endişesi yaratan durumlardan biridir. İçinde başka bir can taşıyan ve vücudundaki değişikliklere ayak uydurmaya çalışan hamileler, her konuda ince eleyip sık dokur. Ancak depilasyon yöntemlerinin birçoğu gibi ağda da hamileler için riskli bir işlem değildir.
HASSAS CİLTLERDE AĞDA VE TÜY DÖKÜCÜ KREM NASIL KULLANILIR?
05 Ocak 24
Hassas bir cilde sahip olmak, temizlik ve bakım konusunda bile büyük dikkat gerektirir. Epilasyon da hassas ciltlerin özen göstermesi gereken konulardan biridir. Kulağa imkânsız gelse de hassas ciltler için tüy alma yöntemleri mevcuttur. Bu yöntemler arasından kendinize en uygun olanı seçmeniz mümkündür.
İSTENMEYEN TÜYLER İÇİN DOĞAL YAĞLAR
05 Ocak 24
Doğal yöntemler, kişisel bakımda sıklıkla tercih edilir. Çünkü daha sağlıklı ve etkili oldukları düşünülür. Epilasyon için de doğal yöntemler mevcuttur. Siz de istenmeyen tüyler için bitkisel çözümleri deneyebilirsiniz. Daha az kimyasal kullanarak hem kendinize hem doğaya iyilik edebilirsiniz.
GENİTAL BÖLGE PH DEĞERİ NEDİR?
05 Ocak 24
Birçok insan, sağlıklı yaşam için çeşitli rutinler oluşturur. Ancak dikkat edilen onlarca unsurun arasında gözden kaçan detaylar olabilir. Cinsel sağlık adına son derece önemli olan cilt ve genital bölge ph değerinin korunması, bu detaylardan biridir. Küçük problemlerinizin sebebini anlamak ve bunların daha büyük sonuçlar doğurmasını önlemek için genital bölge ph değerini öğrenmeli ve korumalısınız.
EVDE TÜYLER NASIL KÖKÜNDEN ALINIR?
05 Ocak 24
İstenmeyen tüyler, birçok kişinin ortak problemidir. Çeşitli depilasyon yöntemleriyle kısa veya uzun vadeli olarak bu tüylerden kurtulmak mümkündür. Evde tüy alma yöntemleri arasında bulunan ağda, epilatör, ip, cımbız ve IPL cihazları, kılları kökünden temizler. Böylece haftalar boyu pürüzsüz kalırsınız.
EVDE TÜY DÖKÜCÜ ÜRÜNLERLE NASIL BAKIM YAPILIR?
05 Ocak 24
İstenmeyen tüyler, birçok kişinin ortak problemidir. Tüy ve kıllardan kurtulmak için tercih edebileceğiniz farklı depilasyon yöntemleri vardır. Tüy dökücü kullanımı da bu yöntemlerden biridir. Pratik, acısız ve hijyenik olmalarıyla ön plana çıkan tüy dökücü ürünler kadınlar ve erkekler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Böylece herkes hayalindeki pürüzsüz cilde dakikalar içinde kavuşabilir.
ERKEKLER İÇİN TÜY DÖKÜCÜ BAKIM
05 Ocak 24
İstenmeyen tüyler, uzun yıllar yalnızca kadınların problemi olarak lanse edildi. Ancak erkekler de kıl görünümünden rahatsız olabilirler. Yoğun bölgelerdeki kılları seyreltmek veya tamamen almak isteyebilirler. Bu epilasyonun estetik, spor ve hijyen gibi birçok sebebi olabilir. Erkekler için tüy dökücü kullanımı son derece normal ve zahmetsizdir. Acısız ve pratik ürünlerle kıllardan kurtulmak mümkündür.
ELDE OLUŞAN YAŞLANMA BELİRTİLERİ İÇİN HANGİ ÜRÜN KULLANILMALIDIR?
05 Ocak 24
Gençlik, güzelliğin ve sağlığın sembolüdür. Çoğu birey, yaşlanma belirtilerini uzaklaştırmaya çalışır. Özellikle yüz, vücut ve saçlardaki yaşlanma belirtileri kolaylıkla saklanabilir veya giderilebilir. Ancak boyun ve eller için aynı kolaylık söz konusu değildir. El yaşlanması için özel bir bakım gerekir. Bu bakımı sağlayarak daha uzun süre genç ellere sahip olmanız mümkündür.
EL VE TIRNAK BAKIMI EVDE NASIL YAPILIR?
05 Ocak 24
Bakım denildiği zaman ilk olarak yüz akla gelir. Cilt, saç ve vücut bakımı oldukça yaygındır. Ancak el ve ayak bakımı genellikle ihmal edilir. Oysa eller, tüm gün çalışan uzuvlardan biridir ve derinlemesine bakıma ihtiyaç duyarlar. Tırnaklar da bu elleri süsleyen ve koruyan dokular olarak aynı bakımı hak ederler. Siz de evde el tırnak bakımı için özel bir rutin oluşturabilirsiniz. Bu sayede daha temiz, yumuşak ve genç görünümlü ellere sahip olabilirsiniz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER