BLOG

Bioder Tüy Dökücü Ağda ve Epilasyon Blog Sayfası
KARINCA YUMURTASI YAĞI NE SIKLIKLA KULLANILIR?
31 Aralık 21
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için birçok yönteme başvurulmaktadır ve bunlardan bir tanesi de karınca yumurtası yağı kullanmaktır. Özellikle son yıllarda birçok kişi tarafından bilinmektedir ve popüler bir tüy görünümünü azaltma yöntemi haline gelmiştir.
KARINCA YUMURTASI YAĞI NASIL KULLANILIR?
31 Aralık 21
Karınca yumurtası yağı, adından da anlaşıldığı gibi karıncaların yumurtalarından elde edilen bir yağdır. Tüy görünümünü azaltıcı özelliğiyle bilinen karınca yumurtası yağı, son zamanlarda adı sıkça duyulan bir ürün olsa da aslında çok eski zamanlardan beri kullanılmaktadır.
ERKEKLER İSTENMEYEN TÜYLERDEN NASIL KURTULMALI?
30 Kasım 21
Kadın ya da erkek fark etmeksizin herkes istenmeyen tüylerden kurtulmak ister. Estetik olarak hoş görünmeyen ve kişileri varlıklarıyla rahatsız eden istenmeyen tüylerden arınmak için birçok yöntem vardır.
ERKEKLERDE İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMANIN EN KOLAY YOLU!
29 Kasım 21
Günümüzde yalnızca kadınlar değil, erkekler de istenmeyen tüylerden kurtulmayı hedeflemektedir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak kişileri fiziksel anlamda rahatlatır ve estetik anlamda daha güzel bir görünüme kavuşmalarını sağlar.
TÜY DÖKÜCÜ KREM VE JİLETİN FARKLARI NELERDİR?
31 Ekim 21
Günümüzde istenmeyen tüyleri almak için birçok yöntem kullanılmaktadır. Acısız yöntemler arasında en sık kullanılan iki yöntem jilet ve tüy dökücü kremdir. Genelde eski alışkanlıklarından uzaklaşmak istemeyen insanlar jilet kullanmakla beraber bazı kullanıcılar tüy dökücü kremleri zararlı olarak nitelemektedirler. Oysaki tüy dökücü krem ile jiletin belli farkları vardır. Bu farkları bilmek, kendiniz için uygun yöntemi seçmenizde size yardımcı olur.
ERKEK TÜY DÖKÜCÜ KREM TÜYLERİ ÇOĞALTIR MI?
31 Ekim 21
Günümüzde erkeklerin istenmeyen tüylerinden kurtulmak için en sık kullandığı yöntem tüy dökücü kremlerdir. Tüy dökücü kremler, istenmeyen tüylerden kurtulmanın en acısız, uğraşsız ve kolay yöntemidir. Bunun yanı sıra, hızlı sonuç alındığı için de birçok erkek tarafından tercih edilen bir yöntemdir.
KARINCA YUMURTASI YAĞI NEDİR? FAYDALARI NELERDİR?
31 Ekim 21
Geçmişten günümüze kadar hemen herkesin bedeninde istemediği tüyler bulunur. Bu tüylerin bulunduğu bölgeler, hem sağlık hem de güzellik algısına göre değişkenlik gösterebilir. Geleneksel yöntemlerden biri olan karınca yumurtası yağı, Asya ve Orta Doğu ülkelerinde uzun yıllardır kullanılır.

Doğal bir epilasyon aracı olarak nitelenen bu yağ, tüylerin çıkmasını yavaşlatır. Büyük karınca kolonilerinin yuvalarından toplanan yumurtalar, sağlık uzmanları tarafından yağ hâline getirilir. Özel işlemlerden geçen karınca yumurtası, doğal bir yağ olduğu için diğer uygulamalara göre zararsız olduğu düşünülür. Pek çok faydası bulunan karınca yumurtası yağıyla ilgili merak ettiklerinizi bu yazıda bulabilirsiniz.
ORİJİNAL KARINCA YUMURTASI YAĞI NASIL AYIRT EDİLİR?
26 Ekim 21
Karınca yumurtası yağı, son zamanlarda tüylerle başa çıkma konusunda oldukça sık karşılaştığımız ve duyduğumuz bir üründür. Tüy görünümünü azaltıcı etkisiyle bilinen karınca yumurtası yağı, birçok insanın ortak sorununa çözüm olduğundan çok ilgi görmektedir.
VÜCUT TÜYLERİNİZİN GÖRÜNÜMÜNÜ İNCELTMENİN YOLLARI
24 Ağustos 21
Vücut tüyleri, hem kadın hem de erkekler için can sıkıcı durumlardan bir tanesidir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edebilecek pek çok farklı yöntem bulunmaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER