BLOG

Bioder Tüy Dökücü Ağda ve Epilasyon Blog Sayfası
SİR AĞDA NEDİR? NASIL KULLANILIR?
20 Temmuz 23
Sir ağda, istenmeyen tüylerinden kurtulmak isteyen pek çok kişinin başvurduğu etkili bir yöntemdir. Bu epilasyon işlemi ile tüylerin kökünden alınmasını sağlayarak pürüzsüz bir cilt elde etmek hedeflenir. Sir, özellikle bacak, koltuk altı ve yüz gibi bölgelerde tercih edilen bir uygulamadır.
AĞDA BANDI NASIL KULLANILIR? FAYDALARI NELERDİR?
20 Temmuz 23
Ağda, istenmeyen tüylerinden kurtulmak isteyen pek çok kişinin başvurduğu bir yöntemdir. Hem uygulama açısından pratik olması hem de etkili sonuçlar vermesi sayesinde popülerlik kazanan ağda bandı, pürüzsüz bir cilde sahip olmanın pratik yollarından biridir.
PARABEN NEDİR? ZARARLARI NELERDİR?
20 Temmuz 23
Parabenler, birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde yaygın olarak kullanılan bir grup kimyasaldır. Ancak son yıllarda parabenlerin potansiyel zararları hakkında endişeler artmaktadır. Yazının devamında paraben ne demek sorusundan söz konusu kimyasalın kozmetik ürünlerdeki yaygın kullanımına ve potansiyel zararlarına kadar pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
AĞDA SONRASI YANIK İZLERİ NASIL GEÇER? AĞDA YANIĞINA İYİ GELECEK İPUÇLARI
15 Haziran 23
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biri olan ağda, kimi zaman cilt üzerinde tahribata neden olabilir. Kullanılan ağdanın ciltle uygun olmaması ya da kullanım talimatlarına uyulmaması sonucunda cilt yüzeyinde kimi izler meydana gelebilir.
BACAK TÜYLERİ NASIL ALINIR? EVDE PÜRÜZSÜZ BACAKLAR İÇİN 4 YÖNTEM
15 Haziran 23
Bacak tüyleri nasıl alınır sorusu, farklı birçok etmene bağlı olarak cevaplanabilir. İstenmeyen tüyleri almak için ne kadar vaktinizin olduğu, cildinizin hassasiyet seviyesi, acıya dayanma eşiğiniz gibi birçok nokta bir arada değerlendirilerek bu soruya uygun cevaplar verilebilir. Uzun süre pürüzsüz bir his elde etmek istediğinizde yöneleceğiniz yöntemler farklıyken acısız ve hızlı sonuçlar için tercih etmeniz gereken metotlar farklıdır.
BİKİNİ BÖLGESİ KARARMASI NASIL GEÇER? BİKİNİ BÖLGESİ BEYAZLATMA
15 Haziran 23
Bikini bölgesi kararması, pek çok kadının hayatının bir döneminde tecrübe ettiği problemler arasındadır. Farklı birçok sebepten meydana gelebilen bu durum, renk tonunun eşit görünmemesi sonucunda kararma olarak adlandırılır. Genital bölge kararması olarak da adlandırılan bu durumun başlıca nedeni aslında biyolojik sebepler olabilir. Nitekim özellikle vücudun var olan dengesinde oluşan kimi değişimlerde renk tonu eşitsizliği problemi ortaya çıkabilir.
ERKEKLERDE YÜZE AĞDA YAPILIR MI? ERKEKLER İÇİN YÜZ AĞDASININ PÜF NOKTALARI
15 Haziran 23
Erkekler de bakımlarına önem vererek rahatsız oldukları tüylerden kolaylıkla kurtulabilirler. Bunun için jiletle tüyleri alma yöntemini kullanan erkekler olduğu gibi ağdayı tercih edenler de bulunur. Bu noktada ürünleri kullanacak kişinin cilt tipi, alerjik reaksiyona eğilimli olup olmaması gibi pek çok nokta da değerlendirilmelidir. Yüz ağdası genellikle kadınlar tarafından tercih ediliyor olsa da biçimsiz çıkan tüylerden rahatsız olan erkekler de uzun süreli pürüzsüz hissi elde edebilmek için bu yöntemi seçebilirler.
HASSAS CİLTLER İÇİN TÜY ALMA YÖNTEMLERİ
15 Haziran 23
İstenmeyen tüyler, zaman ve mekân fark etmeksizin pek çok kişinin rahatsızlık hissettiği konular arasındadır. Özellikle hassas bir cilde sahip olanlar, denedikleri pek çok yöntem özelinde tahrişle ve yanıklarla karşılaştıkları için bu durumdan şikâyetçi olduklarını dile getirirler. Deri üzerinde kaşıntı, kuruluk, kızarıklık ya da tahriş gibi olumsuz sonuçların görülmemesi için hassas ciltler için tüy alma yöntemlerini araştırırken kendinize en uygun olanı seçmeniz gerekir.
KAŞLAR NASIL ALINIR? EVDE KOLAY KAŞ ALMA YÖNTEMLERİ
15 Haziran 23
Kaşın şekli ve gürlüğü ifadenizi en net gösterecek detaylar arasındadır. Bu noktada doğru kaş almak, güzelliğinizin ön plana çıkmasına yardımcı olur. Kaş alma işlemi bir başkası tarafından yapıldığında dahi zaman alan bir uygulama olabileceği için evde bunu yapmanın yollarını aramış olabilirsiniz. Bunun için farklı açılardan pratik oluşlarıyla ön plana çıkan dört yöntem sayesinde kaş nasıl alınır sorusu cevaplanabilir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER