BLOG

Bioder Tüy Dökücü Ağda ve Epilasyon Blog Sayfası
TÜYLERİN GEÇ ÇIKMASI İÇİN NELER YAPILABİLİR?
02 Ekim 20
Sürekli uzayan tüylerin geç çıkması için yapmanız gereken bakım tavsiyeleri!
İNTİM JEL NEDİR VE NASIL KULLANILIR?
02 Ekim 20
İntim Jel hakkında bilmeniz ve dikkat etmeniz gerekenler.
ACISIZ VE PRATİK BİKİNİ BÖLGESİ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?
02 Ekim 20
Bikini bölgesi temizliği, yılın hangi döneminde olunursa olunsun hijyen açısından oldukça önemli bir durumdur. Bu noktada istenmeyen tüylerden kurtulmak için çözüm arayanlar, geleneksel yöntemlere sıklıkla başvururlar. Cımbız ya da ağda gibi seçeneklerin yanı sıra epilatör yardımıyla da yapılan bu işlemlerin her biri etkili olsa da hassas bir bölgede işlem yapıldığı için süreç ağrılı olabilir. Bikini bölgesi temizliği acısız nasıl yapılır diye soranlarsa genellikle tüy dökücü krem ve spreylerin yanı sıra jilet cevabına ulaşırlar.
TÜYLER NASIL AZALTILIR?
19 Ağustos 20
Tüyler temel olarak vücudun yalıtımını sağlamak için yaratılmıştır. Fakat görüntü itibariyle tüyler nasıl azalır sorusunun cevabını sürekli araştırırız.
KOLTUK ALTI TÜYLERİ NASIL AZALIR? KOLTUK ALTI TÜYLERİNDEN KURTULMA YOLLARI
19 Ağustos 20
Koltuk altında çıkan tüylerden rahatsız olanlar, bunun en basit ve etkili çözümünü aramaya koyulurlar. Koltuk altı tüylerine veda etmenin birçok yolu olsa da hangi çözümün size uygun olduğuna yazımızı okuduktan sonra karar verebilirsiniz.
DUDAK ÜSTÜ TÜYLER NASIL ALINIR? BIYIK BÖLGESİ EN İYİ NASIL ALINIR?
19 Ağustos 20
Dudak üstünde istenmeyen tüyleri alarak çok daha bakımlı bir görüntü elde etmek mümkündür. Bıyık nasıl alınır sorusunun birbirinden farklı birçok cevabı olduğu için cilt tipinize ve uygulama için ayırabileceğiniz zamana bağlı olarak seçilecek yöntemin değişebileceğini söylemek mümkündür.
AĞDA YAPARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?
12 Mart 20
İstenmeyen tüyler, başımıza çoğu zaman bela olurlar. Bu yüzden sürekli olarak tüylerimizi alır ya da bir profesyonele aldırırız. Genelde, tüy alma yöntemi olarak ağdaları kullanırız. Ağdaları kullanmak için profesyonele ihtiyaç yoktur, evde kendimiz de kolayca yapabiliriz.
TÜYLERİNİZİ ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
12 Mart 20
Kadınlar, süre gelen zamanda istenmeyen tüylerinden kurtulmak için bir sürü yöntem denemiştir. Bu yöntemlerin başında ağda ve tüy dökücü kremler gelmektedir.
VÜCUT TÜYLERİ NASIL ALINIR?
17 Eylül 18
Hem kadınlar hem erkekler için İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMAK İÇİN PEK ÇOK YÖNTEM VARDIR. Fiziksel ve kimyasal yöntemler ile lazer epilasyon gibi yöntemler mevcuttur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER