BLOG

Bioder Tüy Dökücü Ağda ve Epilasyon Blog Sayfası
BACAKTA BATIK NEDEN OLUR? BACAKTAKİ BATIKLAR NASIL GEÇER?
15 Haziran 23
Bacakta batık oluşumu, pek çok kişinin muzdarip olduğu bir problemdir. Tedavisi mümkün olan bu sorun, kötü görünümü sebebiyle rahatsız edicidir. Bacakta batık olmasının nedenleri arasında epilasyon aletleri, jilet kullanımı, cilt tipi ve ağda olarak sıralanabilir. Bacakta batık oluşumu kılın, deri tarafından engellenmesi ve yüzeye çıkmaması sonucunda gerçekleşir. Bahsedilen batıklarla oynamak ya da onları kaşımak kalıcı izlere sebep olabilir. Hem kadın hem de erkeklerin kurtulmak istediği batık sorunu hakkındaki detayları yazının devamında bulabilirsiniz.
ERKEKLER TÜY DÖKÜCÜ KREM KULLANABİLİR Mİ? ERKEK TÜY DÖKÜCÜ KREM KULLANIMI
15 Haziran 23
Bireylerin düzenli olarak bedenlerinin belirli bölgelerindeki kıllarda uzama görülür. Özellikle erkeklerin vücutları, kadınların ciltlerine göre daha fazla tüylenebilir. Göğüs çevresi, göbek bölgesi, genital alan ya da koltuk altı gibi pek çok alanda kıllanma oluşur. Gözle görülmeyen küçük tüylerin bile alınmasını sağlayan tüy dökücü kremler, hızlı sonuç elde etmenize olanak tanır.

Hoş bir görünüm elde etmek için erkekler, bu noktalarda bulunan istenmeyen tüyleri alabilir. Profesyonel spor yapan kişilerin düzenli olarak bacak ve kol kıllarını alması söz konusudur. Tüy dökücü kremlerin erkekler için formüle edilenleriyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.
GENİTAL BÖLGE TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR? İNTİM TEMİZLİĞİNİN ÖNEMİ
15 Haziran 23
Genital bölge temizliği, çeşitli enfeksiyonların önlenmesi için önemlidir. Bu temizliği yaparken ilgili bölgenin ılık su ve pH dengeli özel sabunla yıkanılması tavsiye edilir. Bölgedeki tüyler, cinsel sağlığın devamlılığı için önemli bir işlev üstlense de bazı durumlarda bu tüylerde yerleşen mantar ve bakteriler sorun yaratabilir. Dolayısıyla genital bölgenin temizlenmesi için bu kılların kısaltılması ya da tamamen alınması gerekir. Jiletle, doğal tüy dökücü ürünlerle veya lazer epilasyon yöntemini kullanarak genital bölge temizliği yapmak mümkündür.
TÜY DÖKÜCÜ KREM NASIL KULLANILIR? NE İŞE YARAR?
15 Haziran 23
İnsan bedeninde birçok noktada tüy oluşumu görülür. Boyutları, renkleri ve kalınlıkları değişen bu tüylerin bazıları istenmeyen bölgelerde yer alır. Hassas cilde sahip kişilerin tercih ettiği kıl alma yöntemlerinden biri de tüy dökücü krem kullanmaktır. Sivilce ve tahrişe eğilimli derilerde işe yarayan bu kremler, bitkisel içerikli olduğu için olumsuz durumların önüne geçebilir.

Hem kadın hem de erkekler tarafından kullanılabilen tüy dökücü kremlerle ilgili bilgileri yazının devamında bulabilirsiniz.
YÜZ TÜYLERİ NASIL ALINIR? YÜZ TÜYLERİNDEN KURTULMA YOLLARI
15 Haziran 23
İnce deri tabakasına sahip olan yüz bölgesi, her gün iletişim kurduğumuz insanların baktığı ilk noktadır. Yüzde bulunan istenmeyen kıllar, negatif bir görünüm oluşturabilir. Tam da bu nedenle bakımlı olmak isteyen kadınlar, yüz tüyleri ne ile alınmalı sorusuna yanıt arar. Sir ağdalar, yüz için kullanılan tüy alma yöntemlerinde sıklıkla tercih edilen bir seçenektir.
TATİLDE TÜYLERİNİZLE HIZLICA BAŞA ÇIKABİLİRSİNİZ!
01 Temmuz 22
Ağda, jilet ya da lazer epilasyon tercih etmeyen kişiler için özellikle yaz aylarında pratik, acısız ve kolay bir şekilde istenmeyen tüylerin vücuttan arınmasını tüy dökücü kremler ile sağlayabilirsiniz. Tüy dökücü kremler, vaktin yetersiz olduğu anlarda tüylerden kurtulmanın en basit ve en etkili yolu olarak karşımıza çıkar.
AĞDA SONRASI TÜY GÖRÜNÜMÜNÜ AZALTICI KREM KULLANILIR MI?
01 Temmuz 22
Vücutta oluşan tüylenme, istenmeyen görüntülere sebep olabilir. Ağda, epilasyon, jilet ve lazer gibi uygulamalar cilt yüzeyinde tahriş ve kaşıntı gibi alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Bu nedenle tüy azaltıcı kremler, geçici çözümler sunmaktadır. Uygulanışı ve pratikliği, ürünün tercih edilmesini sağlayan en önemli özellikleri arasındadır.
ERKEK TÜY DÖKÜCÜ SPREY NERELERDE KULLANILIR?
01 Temmuz 22
Cildinizdeki sivilcelerden ve kesiklerden kurtulmak istiyorsanız erkek tüy dökücü sprey ürünleri tam da ihtiyacınız olan bakım ürünleri olabilir. Tüylerin ağrısız, acısız ve kısa bir süre içerisinde kolaylıkla dökülmesini sağlayan; içeriğinde aktif maddeler barındıran tüy dökücü spreyler, erkek cildinin tüysüz ve pürüzsüz görünümüne katkı sağlayan bakım ürünleridir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER